Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla onu bunu bilmem, bizimde sivadigimiz avrupa kulvarinda dalga gecemem ama keyifli bir sabah oluyor tabii
ne alaka yaw

sen 10 sene üst üste CL al 11. sene finalde kaybet dalganın allahını geçerler bunlar

götü boklu 1 takım eleyip 1 tur fazla oynadılar altı üstü sanki naptılar

TrutH
· 3sa

Normalde avrupa kupalarından elendiğimiz ertesi günün sabahına, berbat ve moralsiz uyanırdım.

Bu sefer öyle olmadı!

İlk tabi uyanır uyanmaz “akşam Fener elendi!”aklıma zınk diye geldi, “ancak ne güzel gurur duyulası futbolla elendik, olsun be” diye teselli edebildim kendimi. ilk kez! (Bir de chelsea ye elendigimiz ceyrek finaldir digeri)

Ama farkında olalım, bu müthiş comeback. Yani geri dönüş, turla sonuçlanmasa da, ilerisi için muazzam umut veriyor. Yeterki JMhocamızın kıymetini bilelim.

Bişey diyeceğim yav o kadar tepeden minnacık aletlerle harbiden ısınabiliyor mu yav. Bizde bir ara vardı arada 5 metre olunca ortalık kuzey kutbuna dönüyordu. Hele buz gibi havada bunlar sadece kendini ısıtır. Bence çok verimsiz bir ısıtıcı her biri de 8kw yaksa hayvan gibi elektrik maliyeti.
Avmlerdeki gibi üflemeli bir şey olmalı bence. Bakım maliyeti de az olur.

Valla onu bunu bilmem, bizimde sivadigimiz avrupa kulvarinda dalga gecemem ama keyifli bir sabah oluyor tabii
Niye geçilmesin ya dalga geçmek için başarılı olma şartı diye bir şey mi var tjkliler ona bakarsan cortladı ama hem bizimle , hem ifb ile dalga geçtiler

ne alaka yaw

sen 10 sene üst üste CL al 11. sene finalde kaybet dalganın allahını geçerler bunlar

götü boklu 1 takım eleyip 1 tur fazla oynadılar altı üstü sanki naptılar
Adamlari bizle kiyaslamorum zaten, alakalari yok bizimle

Biz berbattik bu sezon avrupada 1 mac haric. O nedenle pek ustune konusmak istemedigim konu bu sezon surecinde.

Niye geçilmesin ya dalga geçmek için başarılı olma şartı diye bir şey mi var tjkliler ona bakarsan cortladı ama hem bizimle , hem ifb ile dalga geçtiler
Kendi adima oyle diyorum, bu sezon avrupa kulvari uzerinden bir sey demem kimseye.

Beter olsunlar ama bizim takimin oyunu vs dusundukce ,kendi macimiza bakiyorum valla. He samsun puan alsin haftasonu bunlardan, o zmn bu konudayim butun gun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt