- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
gözünüze sokuyorum emmioğluBildiğin istatistiği süsleyip bize satıyor gibisin.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözünüze sokuyorum emmioğluBildiğin istatistiği süsleyip bize satıyor gibisin.![]()

Onu bunu bırak da boklu portekizlinin istanbulda bize galibiyeti yok diye duydum. İspanyadaki galibiyeti de hakem şikesi.gözünüze sokuyorum emmioğlu![]()
Çeyrek final görsün hadi olmadı gruptan çıksın Avrupa'da, o zaman konuşalım. Ya da Beşiktaş'a bı sezonda sadece bir kez yenilsin, hadi onuda geçtim, bir alt yapı oyuncusu çıkarsın. Onuda geçtim, bir tane transferi iç etmesin. Onuda geçtim, takımın değeri neyse onun gibi oynatsın. Fener derbilerinde icardi, barış, osimhen, davinson, torreira illa biri kurtarıyor. 2 senedir oynadığımız oyundan zerre memnun değilim. Zamanında eleştirdiği Tudor kadar oynattığı futbol yok. 100 maçın 99unu kazansa yine sevmeyeceğim. Ligin bugi deniliyor, bu kadroyla kaybettiği puanlar eleştirilir, kazandığı maçlar ovulmez Avrupa dışında. 39 yaşındaki ceko ile yarisiyor karşı taraf. Diğeri tek rafa Silva ile delip geçti. Bu sene şampiyonluğu vermez umarimHerifler Okandan nefret ediyorlar yaw.
müthiş 1 nefret var, ağızlarından düşmüyor.
Hoca tüm kariyeri boyunca en fazla feneri beceren td olabilir. terimi geçmiş olabilir
Pazar sabahı pazar sabahı çok güldüm reisBu ağlamalar filan garip geliyor.
Hatırladığım tek dayaklık ağlama krizim, babam adak adamıştı sonra bir kebaplık bile ayırtmadan tüm eti askerlere verince ağlaya ağlaya üstümü başımı çıkartıp koyunun kesildiği yerde kana bulamıştım. Iyi de dayak yemiştim sonradan. 0 - 3'den 4 - 3 olan maçta bile ağlamamıştım.
Çeyrek final görsün hadi olmadı gruptan çıksın Avrupa'da, o zaman konuşalım. Ya da Beşiktaş'a bı sezonda sadece bir kez yenilsin, hadi onuda geçtim, bir alt yapı oyuncusu çıkarsın. Onuda geçtim, bir tane transferi iç etmesin. Onuda geçtim, takımın değeri neyse onun gibi oynatsın. Fener derbilerinde icardi, barış, osimhen, davinson, torreira illa biri kurtarıyor. 2 senedir oynadığımız oyundan zerre memnun değilim. Zamanında eleştirdiği Tudor kadar oynattığı futbol yok. 100 maçın 99unu kazansa yine sevmeyeceğim. Ligin bugi deniliyor, bu kadroyla kaybettiği puanlar eleştirilir, kazandığı maçlar ovulmez Avrupa dışında. 39 yaşındaki ceko ile yarisiyor karşı taraf. Diğeri tek rafa Silva ile delip geçti. Bu sene şampiyonluğu vermez umarim
Amacım yaptıklarını küçümsemek değil. Ama ne takıma değeri kadar oyun oynatiyor, ne de oyuncuları ileri taşıyor. Taktiği belli, dışına çıkamıyor, çözen takım kitliyor. Bireysel beceri dışında 2 aydır gol atamiyoruz fener maçı dışında. İcardi/osimhen olmasa Anadolu takimiyiz. Defansta davinson olmasa içler acısıyiz. 3. Senesine girecek TD az biraz sistem oturturdu.
Dursun bu aydan sonra arazi olur tahminim. Yanlış hatırlamıyorsam Florya ihalesi bu ay.. Farkettiysen yüzünü gören cennetlik. İhale sonrası resesyon dönemi. Dua edelim sonrası Erden Timuru ikna etsinler.Sabret, 10-12 mac kaldi galiba kupayla beraber. Soylenene gore birakmak istiyormus hoca. Kurtuluyoruz dostum.
Dursun ozbek ve futbolla ilgilenen ekip sistem kuracak bi teknik kadro olusturacaktir eminim.
Arkadan "yapma ya" diye seslenen herife gümledim hahaha.