Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çifte kupa yakışır bu sezona ikisini de alacağız.
Hocanın Avrupa rezaletini unutturması için 2 kupayı da alması lazım.

Ha benim içim yine soğumaz çünkü çok yakındık. Gerçekten bu sene Avrupa'da ciddi başarı gelebilirdi.

Evire çevire sahamızda yendiğimiz Tottenham şu an Bodo ile yarı final oynayacak. Biz o maçta biraz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.

Ha benim içim yine soğumaz çünkü çok yakındık. Gerçekten bu sene Avrupa'da ciddi başarı gelebilirdi.

Evire çevire sahamızda yendiğimiz Tottenham şu an Bodo ile yarı final oynayacak. Biz o maçta biraz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.
Son iki elenmede de maçlara beksiz çıktık hoca kadar idari de sıkıntı var avrupa başarısı biraz her şeyi doğru yapmakla geliyor ama evet seneye de bir şey göstermezse ibre hocaya döner.

Son iki elenmede de maçlara beksiz çıktık hoca kadar idari de sıkıntı var avrupa başarısı biraz her şeyi doğru yapmakla geliyor ama evet seneye de bir şey göstermezse ibre hocaya döner.
Avrupa'daki başarısızlıklar şanssızlık değil,hep aynı tip bizden fazla koşan ve geçiş hücumu kovalayan takımlar.Bir şey değişeceğini sanmıyorum bu kadro ve teknik heyet ile.

Avrupa'daki başarısızlıklar şanssızlık değil,hep aynı tip bizden fazla koşan ve geçiş hücumu kovalayan takımlar.Bir şey değişeceğini sanmıyorum bu kadro ve teknik heyet ile.
Şansızlık demedim zaten transferleri yetiştirememek avrupa seviyesinde atletizmden uzak kadro kurmak idari başarısızlıktır bunlara okey veren hoca da dahil.

Bizim yönetimden taraf zaten yüzümüz hiç gülmüyor Galatasaray'a hoca olan bunu bilir. Elbette eksiği çoktu ama kadro planlamasında ilk gelen şampiyonluktan sonra çok büyük hatalar yaptı, yapıldı ve son transfer dönemi ile birlikte resmen tüy diktiler. Bunun acısını Avrupa'da çok çok ağır ödedik.

Yazık oldu onca emeğe, rekora... Umarım 1 yıl daha kalacak krediyi kazanır ama çok büyük şeyler hayal ettirip, onları yerle bir eden de kendisi maalesef.

Şu anda oynadığımız oyunu 2 ay önce oynasak, bu formasyonu seçse şu anda yarı final oynuyorduk.

Yapma yazık çocuk sonuçta
Babalarının bile görmediği,yaşamadığı yılda olan 6-0 için seramonide elleriyle 6 yapan çocuklar bunlar boşver kandırılmayı kendileri seçmiş.
Futbol dışında üzüntü keder çekmesinler elbet ama fbden yana yüzleri gülmesin gerçekten, her pazartesi okul sabahı Galatasaraylı çocuklar karşısında madara olmaya devam etsinler.

Babalarının bile görmediği,yaşamadığı yılda olan 6-0 için seramonide elleriyle 6 yapan çocuklar bunlar boşver kandırılmayı kendileri seçmiş.
Kandırılıcak yaşta değilim 6-0 yapan çocuğu dikkate alacak kadar ciddiye alma bu işi hayatta bir çocuğa ah çekecek beddua edecek seviyeye de düşmek başka bir seviyedir benim açımdan. Babasının tercihine sokayım.

Tabi lan manyak misin!?

a60f333a099cb747fece92559559eea1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt