Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kandırılıcak yaşta değilim 6-0 yapan çocuğu dikkate alacak kadar ciddiye alma bu işi hayatta bir çocuğa ah çekecek beddua edecek seviyeye de düşmek başka bir seviyedir benim açımdan. Babasının tercihine sokayım.
Futboldan dolayı üzülmesi, sevinmesi hayatta çok bir şey kaybettirmez somut anlamda, kazandırmaz da. En fazla dediğim gibi pazartesi sabahları okula giriş seramonisini beklerden 20-30 dk Galatasaraylı arkadaşlarının malzemesi olur o kadar. Altını çiziyorum; futbol ve fb konularında olayı senin evirdiğin noktaya evirmek ve futbola gereğinden fazla anlam yüklemek gereksiz. O zaman yaşıtımız fblilerle de billur geçmeyelim ya da onlara da arada acıyalım da 4-5 senede bir şampiyonluk bırakalım. Onların psikolojisi daha bozuk.

Futboldan dolayı üzülmesi, sevinmesi hayatta çok bir şey kaybettirmez somut anlamda, kazandırmaz da. En fazla dediğim gibi pazartesi sabahları okula giriş seramonisini beklerden 20-30 dk Galatasaraylı arkadaşlarının malzemesi olur o kadar. Altını çiziyorum; futbol ve fb konularında olayı senin evirdiğin noktaya evirmek ve futbola gereğinden fazla anlam yüklemek gereksiz. O zaman yaşıtımız fblilerle de billur geçmeyelim ya da onlara da arada acıyalım da 4-5 senede bir şampiyonluk bırakalım. Onların psikolojisi daha bozuk.
Çocuk konusunda hassasım yoksa bu postuna katılıyorum. Beter olsun sürünsünler ama çocuklar başka bir şey!

Kandırılıcak yaşta değilim 6-0 yapan çocuğu dikkate alacak kadar ciddiye alma bu işi hayatta bir çocuğa ah çekecek beddua edecek seviyeye de düşmek başka bir seviyedir benim açımdan. Babasının tercihine sokayım.
Nereden nereye çekmişsin sanki kanser olsunlar gebersinler dedik. Serefsiz olusumlari nedeniyle yüzleri hiç gülmesin amma zorladin he.

Yaşı nolursa olsun fblilerden tiskiniyorum
sosyolojide tez konusu olur bence fb taraftarinin hali. bazen acaba biz de objektif bakamiyor muyuz diyorum ama genel olarak fb taraftari sikintili. genelinde adini koyamadigim bir bug var. körlük, sabit fikirlilik, şizofreni adina ne dersen de, garip bir hal. futboldan uzaklaşanlar bir tık daha rasyonelleşiyor. Adam maçları izlemiyor, sonra kısa bir futbol muhabbeti yapıyorsun gene o garip fenerli haline bürünüyor. çok gözlemledim bunu, kişiler değişiyor ama sonuç değişmiyor.

Bazı duygusal arkadaşlar görüyorum bebe fenerli piçlere üzülen, aman diyeyim sakin acımayın bu bebeler 10 sene sonrasının holiganlari olacak ve büyüklerinden daha gerizekali daha nefret dolu daha ezik büyüyorlar, küçük mucuk demeyin ben şahsen küçükleri ağlatmayı dalga geçmeyi daha çok seviyorum

Fenerli bir babanın çocuğunu bu sezonda macs götürmesi başlı başına malliktir. Bizden önce çocukları babaları düşünsün. Ayrica yok mourinho niye bu kadro ile çıkmış. Ufacık çocuklar ne anlar taktikten kadrodan. Bunları o çocuğa söyleten babalar suçlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt