- 18 Mayıs 2011
- 22.607
- 12.258
- 1.873
yanık koktu
Cüneyt de bir gün gerçeklerle yüzleşir. Oshimen in dünya üzerinde oynamayacağı tek takım vardır o da bu cücükler. Bunlara paranı da al sok bir tarafına der geçer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanık koktu
Aççun aphi ben Nicceryatan gelyom
Acurdan medet uman tayfadan herşey beklenir. Bir tarafta ailesi tarafından sutlanan Koç, diğer tarafta beceriksiz dolandırıcı acur. Birleşince cacık bile olusturamiyorlarCiddi bu fblilerden bir bok olmaz ya. Her şeyin merkezinde kendilerini görüyorlar. Her şeye de inanıyorlar. Ben böyle bir topluluk daha görmedim.
Ne hikmetse bu lige gelen ve ligi domine eden tüm yabancılar aslında ilk önce fener'e gelecektir ama yüce fener'imiz bu oyuncuları almayarak biz aciz kullarına lütfedip sadaka olarak dağıtmıştır.
Hagi'den Sneijder'e, Drogba'dan İcardi'ye... Şimdi de Osimhen.
Aynen kanka Osimhen fb formasını giymiş havaalanında bekliyordu da acun 'bizde nesiri var gelme' dedi aynen. :d
Kendilerini avutma çabası. Icardi’de de aynısı oldu hatta Skriniar’da bilerek acele ettiler aynısı olmasın diye.Bunların Osimhen bize geliyordu önce ama biz istemedik muhabbeti nedir? Cidden öyle bir durum mu var yoksa hayal mi görüyorlar.
İcardi adamların g.t deliğinin ta içini öyle bir yakmış ki, bahsederken bile 10 kere hakaret etme gereği duymuş İcardi'ye. :dBir de seneye Icardi donup kariyer sezonunu yasarsa burasi ne olur tahmin bile edemiyorum![]()
Zaten yapar İcardi atletizmi ile oynamiyorki adam dinlendi bir yükleme ile feci döner ceza sahası içinde bir ön direk bir arka direk yalan koşu gösterse 20 gol atar zatenBir de seneye Icardi donup kariyer sezonunu yasarsa burasi ne olur tahmin bile edemiyorum![]()