Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten yapar İcardi atletizmi ile oynamiyorki adam dinlendi bir yükleme ile feci döner ceza sahası içinde bir ön direk bir arka direk yalan koşu gösterse 20 gol atar zaten

Golculuk apayri bir olay da biz osimhenin on alan baskisini ve fiziksel ustunlugunu cok arayacagiz .. Bu sezon İcardi olup Osimhen olmasa bu takim sampiyon olamazdi o kadar iddaliyim..
Hoca umarim bunun bilincindedir İcardiyi kesmeyecegine gore gerek teknik gerek fiziksel ust seviye bir 10 no bulmamiz sart ..

Golculuk apayri bir olay da biz osimhenin on alan baskisini ve fiziksel ustunlugunu cok arayacagiz .. Bu sezon İcardi olup Osimhen olmasa bu takim sampiyon olamazdi o kadar iddaliyim..
Hoca umarim bunun bilincindedir İcardiyi kesmeyecegine gore gerek teknik gerek fiziksel ust seviye bir 10 no bulmamiz sart ..
Olamazdı tabi İcardi farklı Osimhen farkli oyuncu icardin varsa yardiran kanatlarin olacak İcardi iyi takıma skor yapar

Osimhen her takımda oynar bu sene barış ve yunusla İcardi şampiyon yapamaz di
Ama iyi iki kanat iyi bir on numara ile İcardi 40 gol bile atar

Oshimen bunlara gidecekmiş ilkte bla bla bla. Bunlar attıkları yalana inanan beynini peynir ekmekle yemiş insanlar. Oshimeni devre arasında bile istediler adam en son ağlama işareti çekiyodu bunlara. Drogba beni Galatasaray için ikna etti diyo. Açıklama yaptı adam halen bu beyin fukaraları Acun'un istemediğini düşünüyo. Bu hangi kafa hangi madde ile bunu sağlıyolar bilmiyorum ama iyimiş. Yani herşeyi unutturuyo insana demekki.

Şimdinin Ümit'i geleceğin MHY'si

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk defa gördüm gerçekten var ise böyle sahne çok şaşırdım

Aziz yıldırımla Saadettin saran sahnesi ama. Koc ailesi farklıydı pusuda. Hiç izlemedim pusuyu, ama aileleri youtubetan falan biliyorum. Bilmemne zade mıydı neydi koçların soyadlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt