Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.965
- 5.477
- 1.593
başından beri diyorum öyle böyle geçirmeyecek febeye, acuna, aliye.%100 demedigini birakmayacaktir cok seyi ifsa edecektir eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başından beri diyorum öyle böyle geçirmeyecek febeye, acuna, aliye.%100 demedigini birakmayacaktir cok seyi ifsa edecektir eminim
niye yaw gelsin işteHacıosmanoğlu denen mafya bozuntusu dümbüğün kupa törenine katılmasını engellemenin bir yolu olmalı. Aracılar vasıtasıyla bir talepte bulunulsa, belki kendisi de katılmak istemez. Sonra da futboldan sonsuza dek el çektirilmeli.
Tıpış tıpış gelecek, istemeye istemeye o kupayı kaptanın ellerine teslim edip defolup gidecek. O kare de tarihte yerini alacak, her zaman da önüne çıkıp iyice kuduracaklar.Hacıosmanoğlu denen mafya bozuntusu dümbüğün kupa törenine katılmasını engellemenin bir yolu olmalı. Aracılar vasıtasıyla bir talepte bulunulsa, belki kendisi de katılmak istemez. Sonra da futboldan sonsuza dek el çektirilmeli.
Böyle üçkağıtçı Karadenizli müteahhit tiplerin ülkede önemli mevkilere gelmesinden her daim tiksinti duymuşumdur.niye yaw gelsin işte
anasına avradına küfür edilir ne güzel
O ve Kol gibi kiralık adamları ilelebet silinmeli futbol camiasından renktaşHacıosmanoğlu denen mafya bozuntusu dümbüğün kupa törenine katılmasını engellemenin bir yolu olmalı. Aracılar vasıtasıyla bir talepte bulunulsa, belki kendisi de katılmak istemez. Sonra da futboldan sonsuza dek el çektirilmeli.
Kupayı verirkenki yüz ifadesini görmek için sezon sonunu iple çeken milyonlar var. Misal ben aylardır bu anın hayalini kuruyorum.Hacıosmanoğlu denen mafya bozuntusu dümbüğün kupa törenine katılmasını engellemenin bir yolu olmalı. Aracılar vasıtasıyla bir talepte bulunulsa, belki kendisi de katılmak istemez. Sonra da futboldan sonsuza dek el çektirilmeli.