Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertuğrul doğan göreve geldikten sonra galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş'a karşı 13 maç oynadık. 2 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyet. bu maçta kupanın kazanılması için futbol mucizesine ihtiyaç var. ya galatasaray erkenden kırmızı kart görecek yada uğurcan çakır 8 10 tane kurtarış yapacak o şekilde kazanırız. benim maçla ilgili %1 ümidim yok

Bunlar cidden iflah olmaz yeminle
Morunhio unitedda hocaligi birakti
Totenham ve Romada dalga gecti
Ikisinden de kovuldu adamin umrunda degil dunya neden olsunki kariyeri boyunca savunma oynatmis bir adam
Her kupayi almis basariya tok para desen kamyonla neden gelip burda mucadele etsin amac ?
Eminim bu mou yalayanlar roma totenham donemini hic izlememistir

En yakin arkadasim fenerli sezon basinda sevinerek aradi mou geliyor yandiniz dedi

Daha rahat sampiyon oluruz o korkak feneri birbirine katar insallah gelir demistim

Bunlar cidden iflah olmaz yeminle
Morunhio unitedda hocaligi birakti
Totenham ve Romada dalga gecti
Ikisinden de kovuldu adamin umrunda degil dunya neden olsunki kariyeri boyunca savunma oynatmis bir adam
Her kupayi almis basariya tok para desen kamyonla neden gelip burda mucadele etsin amac ?
Eminim bu mou yalayanlar roma totenham donemini hic izlememistir

En yakin arkadasim fenerli sezon basinda sevinerek aradi mou geliyor yandiniz dedi

Daha rahat sampiyon oluruz o korkak feneri birbirine katar insallah gelir demistim
Dediğin gibi evren mou manu dan kovulduğu gün tabutuna çiviyi çıkmıştı ki ondan sonrada her röportajında emekli modunda konuştu
Manu tottenham roma bunlarda hep kavga etti taraftarla yönetimle oyuncularla yani her sene dahada geriye gitti ve enkaz bıraktı kulüplerde ki artık araplara gidiyordu aziz ismini ortaya atmasa
İşin ilginç tarafı ise benimde en yakın arkadaşlarım fenerli ve mou nun emekli olduğundan haberleri yok adamın son 10 senesini son kulüplerinde neler olmuş bilen yok
Bir insan nasıl bukadar gerizekali olur sanki prime döneminde klopp pep angelotti geliyor
Bunların taraftarın büyük çoğunluğu düşük iqlu abartmıyorum yani o yuzden ali bunları koyun gibi çok rahat güdüyor

Dediğin gibi evren mou manu dan kovulduğu gün tabutuna çiviyi çıkmıştı ki ondan sonrada her röportajında emekli modunda konuştu
Manu tottenham roma bunlarda hep kavga etti taraftarla yönetimle oyuncularla yani her sene dahada geriye gitti ve enkaz bıraktı kulüplerde ki artık araplara gidiyordu aziz ismini ortaya atmasa
İşin ilginç tarafı ise benimde en yakın arkadaşlarım fenerli ve mou nun emekli olduğundan haberleri yok adamın son 10 senesini son kulüplerinde neler olmuş bilen yok
Bir insan nasıl bukadar gerizekali olur sanki prime döneminde klopp pep angelotti geliyor
Bunların taraftarın büyük çoğunluğu düşük iqlu abartmıyorum yani o yuzden ali bunları koyun gibi çok rahat güdüyor
Klop Pep filan Galatasaraya gelme imkani olsa asla istemem
Hele pep hic istemem
Klop buraya dusuyorsa kafada bitirmistir
Pep zaten fantezi adami gelse fenere neler neler yapar herkes sovmeye baslar
Bu tip adamlar bizim ligi kucumser
Ama mou olayi kucumseme degil adam zaten buydu

Şaka bir yana çok kötü bir durum ya. Çoluk çocuğa küçük yaşlarda maç falan izletmeyin. Ülkede o kadar dert var, belki tek huzurlu geçireceğim yaşların, onda da futbol zehrini kafana enjekte etmişler devamlı stres içinde büyüyorsun. Bunlar bu yaşta böyleyse, büyüyünce çok büyük psikolojik sorunlar yaşarlar.

Çocuklara üzülüyorum da analarını babalarının laflarını görünce üzüntüm geçiyor

Şaka bir yana çok kötü bir durum ya. Çoluk çocuğa küçük yaşlarda maç falan izletmeyin. Ülkede o kadar dert var, belki tek huzurlu geçireceğim yaşların, onda da futbol zehrini kafana enjekte etmişler devamlı stres içinde büyüyorsun. Bunlar bu yaşta böyleyse, büyüyünce çok büyük psikolojik sorunlar yaşarlar.

Halen aziz yıldırımdan medet umuyorlar akıllanmaz uslanmaz bunlar 😂

Ali koc umarim baskilara dayanamazdw istifa eder yerine comarin biri gelir
Sponsorluklar gider gercek borc ortaya cikar gelen baskan enkaz devraldik der
Kuculmeye gider
Saniyorlarki Ali koc gidince yine 200 milyonluk takim kurulacak cok beklersiniz ozaman bayern oluruz iste
Bu arada Buda doğru büyük batacaklar buz dağının ön yüzünü görüyorlar Şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt