Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"
Bilirsiniz, insanlar Türk taraftarları için "tutkulu" der. Ama bu kelime yetmez. Kısa bir hikâye anlatayım:

Bir keresinde, Fenerbahçeli bir arkadaşım Galatasaray derbisine gitmişti. Günlük ilaç kullanması gereken biriydi. Hakem bize penaltı vermeyince atacak bir şey bulmak için etrafına bakınmış. Su şişesi, çikolata… ne bulursa artık. Ama hiçbir şey bulamamış. Sonra cebindeki ilaç kutusunu çıkarmış.

İlaç kutusuna uzun uzun bakmış. Kronik bir rahatsızlığı olduğu için o ilaca ihtiyacı olduğunu biliyordu. Ama Galatasaray'a olan nefreti o kadar büyüktü ki… Sonunda kendini tutamamış.

İlaç kutusunu sahaya fırlatmış.

O gece, saatlerce İstanbul sokaklarında nöbetçi eczane bulmak için dolaşmış.

Sanırım bu hikayeyi sadece Türk birisi anlayabilir.

Galatasaray olmadan Fenerbahçe olmaz – Bu sonsuz bir rekabet ve bir o kadar da bitmeyen bir dostluk. Ama eğer Fenerbahçeli biriysen, Galatasaray'a dair her şeyin karşısında olursun. Bu böyledir.

Bu dönemde sakin olmam gerekiyordu. Bütün arkadaşlarım dikkatli olmamı söylüyordu, çünkü bu oyunda rüzgar bir anda tersine esebilir, yapacağın ilk hata her şeyi bitirebilir. Babam, olur da olumsuz bir şey yazılmıştır diye gazetelerde çıkan tüm yorumları okuyordu.
------------------------
Alaba, büyük bir Galatasaray taraftarı. "

-----------------

Bu veled kadar oksanan hiç kimse olmadı. Birde çıkıp abuk sabuk konuşmuş. Saha dışına kaymaya devam ettiği sürece bir halt olmaz bundan. Ne yetenekli gençler söndü gitti.

Cagdas atan denen arkadas hocaliktan para kazaniyorsa vay ulkenin haline bir tane basin yok ulkede

Mert muldur denen arkadasa amator kumede 60 metre top surdurtmezler
Skriniarin attigi golde 4 basak sehirli bir topa vurup uzaklastirmiyor
Sen bu takimi nasil calistiriyorsun birader
Hocalik vasfin nedir ?

Tüm sezon bu konuya girmedim sirf gülüp sonra göt olmayim diye. Simdi keyifle bir iki gün boyunca herseyi okuyacam. Basladim renktaslar: sayfa 217.
Bildigin daha yeni bu mesaja kadar geldim. 313 sayfa, 5 gün ara ara okuyup güldüm, keyiflendim. Elinize saglik renktaslar ve beter olun Fenerliler

Ali Koç istifa modu 1 hafta önce %90'lardaydı şuanda %80'lere düştü.

Transfer sezonuyla birlikte kenetlenme mesajları ve bu oranı tekrar %20'lere düşürürler.

Sonuçta istifa diyenler sosyal medyadaki maşalar gerçekte öyle birşey yok. Ali başkanımız öyle diyor.

Herşey bir yana kaos oluşturmasalar kalmalarını isteyeceğim çünkü futbol falan oynamıyorlar. Kalırlarsa seneye yine şampiyon olacağız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt