Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumlar rezalet,biri de Fbli olmanın gururunu çocuğuna anlatamadıysan çocuğunla beraber Gsli ol demiş.Ne ulan Fbli olmanın gururu diye sorsan mal mal şeyler söyler Fetocu Gs falan diye
Hayır abi 4,5 yaşındaki çocuğa ne anlatabilirsin bide. Arkadaşlarından ne görüyorsa özenecek yaştalar. Tam tersi durumda olsak mesela, kızımı en fazla Galatasaray'lı yapmaya çalışırım ama etraf full febeliyse o da içten içe çoğunluğa özenecektir. Ağlayıp üzülmesindense el mahkum alınacak o febe forması kıza. O yaşlarda kız çocuğu olan anlar ne demek istediğimi ayrıca vurmayın sakın :) Neyse ki bizimkisi "Baba febe iğrenç, besiktaş iğrenç onları sevmiyoruz." diyor Allah'a çok şükür 🤣

FBli olmanın gururu mu

Sürekli federasyondan çıkmayıp, düzenli parti ziyaretleri, fetöcülerle halı saha falan mı nedir

Yoksa yerde adam sakatlanmışken gol atmak mı

Yenilince tebrik edemeyip rakibe çamur atmak mı

Söylesinler bilelim neymiş bu gurur

Yorumlar rezalet,biri de Fbli olmanın gururunu çocuğuna anlatamadıysan çocuğunla beraber Gsli ol demiş.Ne ulan Fbli olmanın gururu diye sorsan mal mal şeyler söyler Fetocu Gs falan diye
yorum yapan güruhun iq seviyeleri ayakkabı numaraları kadar gibi gözüküyor

Hayır abi 4,5 yaşındaki çocuğa ne anlatabilirsin bide. Arkadaşlarından ne görüyorsa özenecek yaştalar. Tam tersi durumda olsak mesela, kızımı en fazla Galatasaray'lı yapmaya çalışırım ama etraf full febeliyse o da içten içe çoğunluğa özenecektir. Ağlayıp üzülmesindense el mahkum alınacak o febe forması kıza. O yaşlarda kız çocuğu olan anlar ne demek istediğimi ayrıca vurmayın sakın :) Neyse ki bizimkisi "Baba febe iğrenç, besiktaş iğrenç onları sevmiyoruz." diyor Allah'a çok şükür 🤣
Hayır gören de Ziya Songülen'in Ayetullah Bey'in 10 göbek öteden torunu da FBli olmakla gurur duyuyor sanacak.Bu taraftarlar arasında sosyopolitik-sosyoekonomik bir ayrışma yok.Babası Galatasaraylı olan birinin çocuğu Fenerli veya Fenerli babanın çocuğu Galatasaraylı olabiliyor.Türkiye'de 25-30 milyon Kadıköylü veya Galatasaray liseli-Beyoğlulu da olmadığına göre bu kitleleri bir araya getiren şey,sportif başarıdır.Zaten en çok tutulan takımların GS-FB-BJK olması bile bunu yeterince açıklıyor.FB'nin en çok taraftarının olduğu,Hababamların falan komple Fenerli olduğu dönemler de onların bizden daha çok şampiyon olduğu dönemlerdi.Bu da doğal dediğim gibi,milyonlarca Kadıköylü veya GS liseli olmadığına göre,bu kitleleri bu kulüplere çeken şey,sportif başarıdır.Bunu kaybettiğinde de cazibeni yitirmen kadar doğal bir şey yok.Kupaları yok diye amma edebiyat parçalıyorlar 30 senedir,yok FBli olmanın gururu yok FB büyüklüğünü anlayamazsınız vb.,sanki bana kamuya yararlı bir kuruluş da amme hizmeti yapıyor.Kupan yok diye böyle saçma sapan hikayeler uydurup rekabette kendince geri kalmamaya çalışıyorsun işte

Hayır gören de Ziya Songülen'in Ayetullah Bey'in 10 göbek öteden torunu da FBli olmakla gurur duyuyor sanacak.Bu taraftarlar arasında sosyopolitik-sosyoekonomik bir ayrışma yok.Babası Galatasaraylı olan birinin çocuğu Fenerli veya Fenerli babanın çocuğu Galatasaraylı olabiliyor.Türkiye'de 25-30 milyon Kadıköylü veya Galatasaray liseli-Beyoğlulu de olmadığına bu kitleleri bir araya getiren şey,sportif başarıdır.Zaten en çok tutulan takımların GS-FB-BJK olması bile bunu yeterince açıklıyor.FB'nin en çok taraftarının olduğu,Hababamların falan komple Fenerli olduğu dönemler de onların bizden daha çok şampiyon olduğu dönemlerdi.Bu da doğal dediğim gibi,milyonlarca Kadıköylü veya GS liseli olmadığına göre,bu kitleleri bu kulüplere çeken şey,sportif başarıdır.Bunu kaybettiğinde de cazibeni yitirmen kadar doğal bir şey yok.Kupaları yok diye amma edebiyat parçalıyorlar 30 senedir,yok FBli olmanın gururu yok FB büyüklüğünü anlayamazsınız vb.,sanki bana kamuya yararlı bir kuruluş da amme hizmeti yapıyor.Kupan yok diye böyle saçma sapan hikayeler uydurup rekabette kendince geri kalmamaya çalışıyorsun işte
Bünyesinde fetöcü bulundurmamış kulüp yok gibi bir şey,onların kupaları GS'den daha az diye onlara bir şey olmuyor GS'nin kupaları var diye fetöcü oluyor.Mantıkları,kafaları bu tamamen

Benim de kızım var empati yaptım da cidden o yüzündeki mahçup bakış dayanılacak bir şey değil baba için. Hiç düşünmez akşamına geçirirdim üzerine Galatasaray formasını, kızımın mutluluğundan kıymetli değil hiç birşey. Oğlan olsa vururdum kafasına ama yalan yok 🔨🔨🔨

Peki kızın fbli olup baba sen de benim için fbli ol dese?

Biz Adrian İlie yi aldık taş gibi topçu çıkınca gittiler kardeşi Sabin İlie yi almışlardı 😂

Öyle mal öyle andavallar ki
Sabin İlie’nin de Rumen Güreş Milli Takımı’nın lisanslı güreşçisi çıkması da ayrı bir komedi.
Adamın futbol ile uzaktan yakından ilişkisi yokmuş.Ağabeyinin futbolcu olması dışında.

Kızına Fb li olmanın gurunu anlatmadıysan... 🤣🤣🤣🤣

Sanki üni tezi yazıyo yavşak.. Bacak kadar çocuk ne anlar lan FB nin olmanın gururundan gerzek herif !!

Çocuk biraz daha büyüyünce UEFA sitesinden öğrenir Fb li olmanın gururunu..

İnanılmaz bir ruh hali içerisindeler.. Patlamaya hazır bomba gibiler.. Kuruldukça kuruluyorlar.. En iyi gününüz böyle olsun...

Iyide artik kurumlar kanunu mu baska bir kanun mudur, belli cogunluk isterse olaganustu kurul ile secim yapilmaz mi? Ben mi yanlis biliyorum?

Ali kocun hurda yaptigi, taraftar istedi oldu , gene ben kazandim ya da ben istifa etmedim gonderildim demek icin zemin olusturmak. Cok belli.

Bir noktada cok garip geliyor ali kocun imzalari da korukluyor olmasi. Ne kadadir ne manyakliktir anlamadim
Fenerbahce tüzüğü aidatini yatiran toplam uye sayisinin üçte bir çoğunluğu gibi bir şeymiş

Bunlar imza topladikca ali koç sayiyi yukseltiyor aidat yatirarak hem imza sayisi artiyor hemde aidatlarini ödediği adamlarin oy hakki oluyor
Bil bakalim bunlar secimde kime oy verir
Ayni hukumetin suriyeli getirip vatandad yapip oy kullandirmasi gibi

Fenerbahce tüzüğü aidatini yatiran toplam uye sayisinin üçte bir çoğunluğu gibi bir şeymiş

Bunlar imza topladikca ali koç sayiyi yukseltiyor aidat yatirarak hem imza sayisi artiyor hemde aidatlarini ödediği adamlarin oy hakki oluyor
Bil bakalim bunlar secimde kime oy verir
Ayni hukumetin suriyeli getirip vatandad yapip oy kullandirmasi gibi
Boyle olmasi harikulade. Mutlak tek adamlik zaten bozuk ve cokmesi kesindir.

Mahfetsinler iyice kendilerini.

Tek sikinti o adamin deli gibi yaydigi nefret odakli sacmaliklar. O gercekten tahammulu zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt