- 10 Nisan 2013
- 53.963
- 34.154
- 2.993
İş yerinde bazen muhattap olmak zorunda kalıyorum ve gerçekten hayat çok zorFenerli insanlar gerçekten sosyolojik olarak garip
allah kimseyi fbli biri ile muhattap olmak zorunda bırakmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yerinde bazen muhattap olmak zorunda kalıyorum ve gerçekten hayat çok zorFenerli insanlar gerçekten sosyolojik olarak garip
o avatar ne dostum rehavetFenerli arkadaşlar kadın baskete sardı futbol çok kaba demeye başladılar
yanık koktu mu yanık
@Alper Altun akrabalık var mı kardeşim??
@Mehmet MertFenerli insanlar gerçekten sosyolojik olarak garip
Valla yeni biriyle tanıştığımda eğer o kişi fenerliyse o an uzaklaşıyorum oradan. Muhatap almıyorum hatta mümkünse selamı sabahı bile kesiyorum.Fenerli insanlar gerçekten sosyolojik olarak garip
Osimhenin gelişini hatırlamak isteyenler için tarihe not hizmetidir.
Bunlar mi bize rakip camia simdi...
yanık koktu mu yanık
Ama o zamanlarki taraftar ve medya bugunku kadar les degildi bence. Sosyal medya vs yoktu mesela bedevaya sallayan sallayana moduBizim 14 yıl şampiyon olamayıp da kayışı bunlar gibi koparmamamız büyük olay. Bir 3-4 sene daha olamazlarsa bu işin nereye varağını çok merak ediyorum.![]()
Bi halta nobet tuttuklari yok, ayyas ayyas 3 5 birayla korna calanlara kufredip iki bisey sallama artistligi yapiyorlar. Gene buyuk terbiyesizlik tabide...