- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz şuanda bile fenerliler kadar çontayı yakmaz kafayı sıyırmayız şu biz konuşulacaz sizden daha büyüğüz istediğiniz kadar şampiyon olun kafası bambaşka kafa..Bi halta nobet tuttuklari yok, ayyas ayyas 3 5 birayla korna calanlara kufredip iki bisey sallama artistligi yapiyorlar. Gene buyuk terbiyesizlik tabide...
maça gidiyorlardırFener formasıyla gezen Fenerliler görüyorum. Kendilerince mesaj veriyorlar ama bu durumun eziklik psikolojisinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ankara'dayım Hocam.maça gidiyorlardır
eziklik diyebiliriz o zamanAnkara'dayım Hocam.
Yetmedi kardeş daha hard yapın. Biz enayiyiz. Bizi herkes kandırır. Ağzımıza şekeri verene gideriz. Dar ağacında da olsak son sözümüz fenerbahce diyen kerizler.Fener formasıyla gezen Fenerliler görüyorum. Kendilerince mesaj veriyorlar ama bu durumun eziklik psikolojisinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ali Koç’u tutuklattıktan sonra aynı koğuşa en sevdiği adamını da aldıracaklar heralde, ben öyle anladım.
2 transfere en büyük Ali ve O sene bu sene demeye başlayacaklarını hepimiz biliyoruz