Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli miktar para harcayınca kafaya oynaman garanti olan bir organizasyonda finale kaldın diye kim niye övsün ya

Curry ve GSW zaten koş üçlük at stratejisiyle NBAi tokatladığından beri basketbolun boktan bir spor olduğu anlaşıldı

Bir de nasıl bir yapıysa bir futbolda işliyor diğer branşlarda yok
hadi fbliler futbolda surekli avucladıgı icin mecburen basket takip ediyorlar da bizim bazı galatasaraylılar niye basket takip ediyor onu hic anlamıyorum. forumda bile basket basliklarina baya yazan oluyor.

hadi fbliler futbolda surekli avucladıgı icin mecburen basket takip ediyorlar da bizim bazı galatasaraylılar niye basket takip ediyor onu hic anlamıyorum. forumda bile basket basliklarina baya yazan oluyor.
Basket voleybol falan boş iş. Tek gerçek masa tenisi

kahvede fbli vardı. ben napoliyi tutuyorum. hakan çalhanoğlu yüzünden dedi. hiç sevmem bir tane aldığı maç yok bomboş topçu diyor
aynenss

ben size katilmiyorum basketbol en az futbol kadar önemli bir tarihe ve geçmişe sahip. Dünyanin en çok kazanan ve en prestijli organizasyonu.

Fenerbahçe ama öyle ama böyle bu işte başarılı olmayı başardı. Ülker birleşlemesini kenara koyarsak devamında iyi basarilar elde etti.. Aziz Yildirimda Ali Koçta benim neznimde başarılıdır ve bu bile onlar efsane baskan olmalarina yeter.
Ben basketbolda bayragı efesin ve fenerin tasimasindan mutluyum. Keske su ise daha fazla kaynak ve yatirim harcasalar. Fenerlilere tutunacak bir dalı cok görmeyin.

ben size katilmiyorum basketbol en az futbol kadar önemli bir tarihe ve geçmişe sahip. Dünyanin en çok kazanan ve en prestijli organizasyonu.

Fenerbahçe ama öyle ama böyle bu işte başarılı olmayı başardı. Ülker birleşlemesini kenara koyarsak devamında iyi basarilar elde etti.. Aziz Yildirimda Ali Koçta benim neznimde başarılıdır ve bu bile onlar efsane baskan olmalarina yeter.
Ben basketbolda bayragı efesin ve fenerin tasimasindan mutluyum. Keske su ise daha fazla kaynak ve yatirim harcasalar. Fenerlilere tutunacak bir dalı cok görmeyin.
ne diyon

sepetbol spor degildir

hic bir amerikan spor spor degildir hatta

Ben hala Ülker in basketbol da fenere iyi paralar ödediğini düşünüyorum.

Üşenmedim baktım bu zırtoların basket geçmişine. 66-67 de lig başlamış bu herifler 90-91 yılına kadar hiç şampiyon olamamış. 90-91 den Ülker ile birleştiği 2006 ya kadar yine şampiyon olamamışlar. O tarihten sonra Ülker'in altyapısı ile isimleri duyulmuş. 66 da lig kurulmuş ama yine bir bakılsın belki mahalle aralarında falan tek pota şampiyonluğu vardır 66 öncesinde fb nin. Onlarıda sayalım üzülüyorlar..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt