Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kimseyi şu duruma düşürmesin amin
arma öpmesi vs bunu yiyen de çok yazık valla.Bu fotoğraf PR amaçlı verilen bir foto
Planlı olduğu çok bariz
Evet tshirte yüzünü silmesi falan bence çok barizarma öpmesi vs bunu yiyen de çok yazık valla.
maç sonu röportajında da arma öpüyordu yaw :dBu fotoğraf PR amaçlı verilen bir foto
Planlı olduğu çok bariz
Bunların cemiyetinde başarısız oldu deyip kovularak gönderilmek kaldırılabilecek bir şey değilmaç sonu röportajında da arma öpüyordu yaw :d
bu akşam bol bol armayı öp demişler buna bariz. :d
Bunların cemiyetinde başarısız oldu deyip kovularak gönderilmek kaldırılabilecek bir şey değil
Bu yaşanlar da bunun göstergesi
Lakin önemli bir nokta daha var, sadece ŞLye bile kalamasalar ortalık ayağa kalkacak; Mou ilk puan kaybında topa tutulacak
Sürekli galibiyet alarak gitmeleri lazımki herşey unutulsun
Git Günay’dan isteGözt alsa 45 k geliyodu iddadan kerom :/
Git Günay’dan iste
Feramuz’un ahı tutmuş gibiBen oynadım diye zaten böle oldu milleti talih ziker bizi kör salih![]()
Koç artık sahibi kulübün adamlar kombine bile çıkarmamış satışa istediklerine bileti vermek için. Önceki kombine sahiplerinin öncelik ne olacak belli değil sosyal medyada bir çok kişi bunun hakkında konuşuyordu.Basketbahce inanilmaz gazdir.
Ali kocta olaki kazanirlarsa dilinden dusurmeyecek bu isi tamamen dikkari baska yere cekerek.
Isine cok yarar kazanmalari
Umarim patlarlar
Su an tum odagi bu aksamki mac. Koyunlari surme konusunda en buyuk kozu olacak. Iplerin elinde kalacagini garantilemeden futbol demez bir sure stad ile goz boyama haricindeKoç artık sahibi kulübün adamlar kombine bile çıkarmamış satışa istediklerine bileti vermek için. Önceki kombine sahiplerinin öncelik ne olacak belli değil sosyal medyada bir çok kişi bunun hakkında konuşuyordu.
Feramuz’un ahı tutmuş gibi
@Feramuz Kayalar son durum ne aranızdaBarıştır şu hırbo ile beni hala küs bana
@Feramuz Kayalar son durum ne aranızda
Şerefini kaybetmiş insanlarla işim olmaz@Feramuz Kayalar son durum ne aranızda
@Temmuz Kayalar gönlünü al çocuğunŞerefini kaybetmiş insanlarla işim olmaz
Şerefini kaybetmiş insanlarla işim olmaz