Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlikla alakasi tokki herifler ac ac.

LOL kupasi kaldirmis bir takim.

En ufak seyde sacmaliyorlar dogal olarak. Mikrofonu goren meshur olmaya bize salliyor.

Eziklik.

Daha durun tum sorunlarini unutturmak icin koc a firsat cikti, ozenip maltepe miting kutlamasi yapar simdi bunlar:)

Son düzenleme:

saka yapmiyorum ben bile bizim sampiyonluk kutlamasini unuttum dün

isimden dolayi baya yogundum bir an bile aklima gelmedi su olay

eve dönüs yolunda aklima geldi ve eve gecer gecmez yayini geriden takip etmeye basladim

bunlar bir final macinda bile bizi düsünüyor

böyle eziklik yoktur

Gr0kXLLXMAAV_VY

Euroleaguein %75 e yakin sponsorunu (belki daha fazla) turk degil yunan yap mesela bakalim ne kadar basarili olunuyor

Ek yapayim: basketi seven birisiyim ama oynamasini daha cok izlemesindense. Zaten 3luge bagli bir durum soz konusu tum oyun sertligi bitmis bir yerde 3luk yuzdesi tutturan aliyor maci. O yuzden 15 2p sayi farklardan donen maclar asiri artti.seyir zevki olarak rezalet.

Ne ezik adamlarsınız yav.

Bambaşka bir branşta kupa kaldırmışsınız hâlâ bize bok atmaya çalışıyorsunuz. Işte bu aşağılık tavırlarınızdan ötürü burnunuz boktan çıkmıyor yıllardır.

Anlaşılan Yenikapı kutlaması da münasip bir yerinize epey girmiş. Aynen böyle devam edin kodumun angut şikecileri.

Net bir yorum

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

ulan o kadar insan konusmus ama bir tanesinde bile sepet topu formasi yok

bu maci bile futbol formasi ile izlemisler

sonra da gölgeledik oluyor yersen

Dün olan bitenlerden sonra bunlar bir 10 yıl daha Şampiyon olamazlar zaten.

Bu arada jasikevicus kazanan olarak bizden cok dah guzel cizdi basarisindaki karizmayi

Kullandigi cumle suydu: " bu gidisle futboldaki yildizlari gececegiz(gulerek)" diye basina yansidi.

Ali koc kovar bu adami

Ya bu zırtoların Ülkerle birleştiği 2005/2006 ya kadar 1 tane şampiyonluğu var basketbolda. Hepi topu geçmişleri bu.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Son 3 sene ligde siz şampiyon olmuş olacaksınız ama EL kupalarınızı geri alıp şubeyi de kapatıcaz desek Fenerlilerin %90'ı kabul eder, ne anlatıyor bunlar ya
abi sen çok bile vermişsin.

sadece 2 nisan 2025 akşamına geri dönüp, o akşam ziraat kupasında gs'yi eleyeceksiniz ama bu euroleague basket tenekesi iptal olacak bile desen, kortejle twerk yapa yapa iade ederler o basket kupasını :d

fbli taraftarların %80'i basketçilerini yolda görse tanımaz bile yahu :d

bu hafta içinde bir de transfer patlatırsa koç kongre falan iptal olur bunlarda 😆

G.Saray'a karşı inanılmaz bir aşağılık kompleksine ve eziklik psikolojisine sahipler. Bu hep böyleydi. Şampiyonluk sayısında önde oldukları dönemler dahi farklı değildi. Doksanlarda yaşadıkları bir şampiyonluk sonrası bir sözüm ona yöneticisi basının karşısına çıkıp G.Saray bayrağını yırtmış ve basına poz vermişti. Yahu şampiyon olmuşsun sevinsene coşsana... Rakibinin bayrağını niye yırtıyorsun?

Dün akşamdan düşen görüntüler ve konuşmalar da malum. G.Saray kompleksi yüzünden kulüpleri tarihten silinmeye doğru gidiyor haberleri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt