Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua Lipa getirsin Koç. Bir iki tane Galatasaray basketbol formalı taraftara da enneysri gol sevinci yaptirsin

Biliyorum iste ya dunde yazdim ozenecekler diye. Burnumun dibi birde allah kahretmesin ya
Yapmazlar cunku bu ortama instagram storyci tayfalari dolusacak, oyle taraftar grubu tarzi kimse gelmez.basket de basket, biz anadan alley oopçuyuz diyip kutlamalarda 2 gram şerefli taraftarın ali koç istifa tezahuratlarına da patlarız ama
Euroleague'i kazanan neredeyse tüm takımlar kendi ülkesinden çıkarttığı bir oyuncunun çevresinde organizasyon yaparak kazandılar hepsi bir bakıma yetiştiricilik mantığında bakıyor 18 yaşında bebeyi sahaya atıyorlar tecrübe kazansın diye bizim ülkemizde topluyorlar tüm amerikalıları şampiyon olduk diyorlar içinde oynayan bir tane bile türk yok bu nasıl türk takımı. Hani ülke basketboluna kattığın değer. Panada bizim efesden ve fenerden daha fazla oynayan türk oyuncusu vardı . Bir yunan takımı nasıl daha fazla türk oyuncuya şans verir rezalet bir durum şu mesela.Real Madridin yanlış hatırlamıyorsam 11 şampiyonluğu var bu kupada..
25 - 30 milyon Euro ya kafaya oynayabildiğin bir organizasyon bu.. Real Madrid gibi bir kulüp kendisi için hiç bir şey ifade etmeyen 40 milyon Euro ile takım kursa kimse yanına yaklaşamaz.. Demek ki kendi gözlerinde bu organizasyona verdikleri kıymet bu kadar..
Yahu tabiki de bu organizasyonda kupa almak güzel bir şey.. Ancak bu sporun Avrupa da ki ederi, futbolun 10'da 1'i kadar..
Real Madrid den sonra en baba kulüp Panathiniakos.. Burdan hesap edin önemini..
Tatmin duygusunu yasamıs bir fener seneye bize daha az problem çıkarırFenerliler hep mutlu bakıyorum benim time mutlu fenerliler ile dolu.
Bir tanesi de yazmış Fener spor kulübü Galatasaray futbol diye![]()