Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse astronomik imza parası verip Asensio ve Grimaldo'yu çekmek lazım.

Kante ve Belotti çok riskli, yeni bir Krasic, Mesut çıkma ihtimali var. İyi durumdalarsa onlar da olabilir.

Kaleci

Altay-Stoper-Szalai-Grimaldo

8Numara-Crespo

Asensio-Arda-SolAçık

Belotti

Bu takım bu ligin içinden geçer.

Bonservisli transfer için sadece 4 oyuncu yazdım, ancak bunlar Ali Koç'un meybuzları olmamalı.

40 milyon euro bonservis bütçesi sadece bu 4 oyuncuya ayrılmalı.

Başka 1 tane bile transfere gerek yok.

Hatta gerekirse kalede Altay oynasın, 8 numarada Zajc oynasın veya sol açıkta Rossi oynasın ve 40 milyon euro 2-3 oyuncu için harcansın.

Ancak asla 15 oyuncu almak için harcanmamalı.

--

he aptal he, asensio ve grimaldo zaten 9 senedir bir teneke girmeyenn, bir kulube geliyorum diyeceklerdi

bunlar harbiden aptal yaw

Kante ve Belotti çok riskli, yeni bir Krasic, Mesut çıkma ihtimali var. İyi durumdalarsa onlar da olabilir.

Kaleci

8Numara-Crespo

Asensio-Arda-SolAçık

Belotti

Bonservisli transfer için sadece 4 oyuncu yazdım, ancak bunlar Ali Koç'un meybuzları olmamalı.

Hatta gerekirse kalede Altay oynasın, 8 numarada Zajc oynasın veya sol açıkta Rossi oynasın ve 40 milyon euro 2-3 oyuncu için harcansın.

--

he aptal he, asensio ve grimaldo zaten 9 senedir bir teneke girmeyenn, bir kulube geliyorum diyeceklerdi

Kadroyu görene kadar rakip taraftar forum topicinde oldugumu unutup, transfer önerilerinde oldugumu sandım

Kaleci

8Numara-Crespo

Asensio-Arda-SolAçık

Belotti

--

Ulan hayal kuruyon bari maltay ile sahtekarı yazmasaydin kadro'ya 😂 en tilt olduğum şeylerden biride bu kadro ligin içinden geçer Avrupa'da final oynar v.s şeyler fm tayfa bunlar herhalde

yeni sozlesme konusunda haberler hep olumluya dondu, umarim dogrudur. Yine diyorum gelecek kisinin Jesus'tan iyi olma ihtimali neredeyse yok. Bundan daha yuksek puan alacak, Avrupada destanlar yazacak vs yok oyle birsey. Ancak Okan gibi ittire ittire olursa olur o da sadece ligde ama Fenerbahceye oyle ittirme falan da olmuyor maalesef

Jesus'un sadece birkac inadi birakmasi, derbileri ne olursa olsun en azindan icerde kazanmasi ve Arda'yi degismez adam yapmasi lazim

Fabianski

Ferdi - Smalling - Emir - Lincoln

İsmail - Naby Keita

Di Maria - Arda - El Shaarawy

Belotti

Altay

Osayi - Samet - Serdar - Ooster

Zajc - Arao

Mor - Mhy - King

Valencia

Aynen bence hala milli takım imajı varken pşyasaeı düşmüşken 8-9 ne verirlerse satmak lazım

Peres iyileşirse orada problem yaşamayız

Szailaiya hala 9m euro satacaz saniyor

O değilde biran önce şampiyon olmak istiyorum izmir kordonda arabadan son ses Galatasaray’ marşımı açıp kutlamak işitiyorum 😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt