- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Ameliyat olmuş yeniSanirim ya pes etti ya da evde cocuk falan uyuyor, cok dusuk ses tonuyla sakince konustu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ameliyat olmuş yeniSanirim ya pes etti ya da evde cocuk falan uyuyor, cok dusuk ses tonuyla sakince konustu![]()
Önce 3-3 oluyor sonra iptal ve 4-2 kazanıyoruz gibi bir şey uydurdum ben.Ne diyo orda anlamadım
3-3 oluyor sonra 4-3 kazanıyoruz diyor abiÖnce 3-3 oluyor sonra iptal ve 4-2 kazanıyoruz gibi bir şey uydurdum ben.
Tam anlaşılmıyor, bir tek 3-3 ve 4-2 anlaşılıyor
Bu da olabilir ben 4-2 gibi anladım.3-3 oluyor sonra 4-3 kazanıyoruz diyor abi
Şimdilik nabzı sakin
Boş ver ne diyorsa desin soyadı ile alakası olmayan birisiBunlardan bir bok olmaz. Gürcan Bilgiç Ferdi’nin pozisyonu penaltı değil dedi.
Böyle salaklar devam ettikçe ki etsin biz daha çok şampiyon oluruz.Boş ver ne diyorsa desin soyadı ile alakası olmayan birisi
Aynen öyle. Yıllardır her sezon Allah diyorlar, adalet diyorlar ama şampiyonluk yüzü göremiyorlar. İnsan oturur düşünür ama yok, öyle bir zahmette bulunmuyorlar ki bulunacak gibi de görünmüyorlar. Böyle devam, biz saçma sapan kendi içimizde birbirimizi yemezsek bizi kolay kolay durdurabilecek bir kulüp yok. En akılda kalan örneklerinden birisi işte; Her şey düzgün giderken bile Ünal Aysal ile Fatih Terim birbirini yedi, kendi kendimizi frenledik. Galatasaray'ın başına ne geliyorsa ilk başta kendi içimizden geliyorBöyle salaklar devam ettikçe ki etsin biz daha çok şampiyon oluruz.
Kendi camialarından duyum versinmaddi olarak zordaymış kulübümüz karışıyormuş içerden
fenerli kongre üyesi duyum veriyor