- 23 Ocak 2019
- 22.160
- 28.631
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lanha bu arada evet torreira gercekten cöpün teki. Hamsilerde oynayan siopis‘le ayni kalitede oyuncu. Sag sola zipliyor diye basimiza topcu kestiler cöp oglu cöpü.
Tamamha bu arada evet torreira gercekten cöpün teki. Hamsilerde oynayan siopis‘le ayni kalitede oyuncu. Sag sola zipliyor diye basimiza topcu kestiler cöp oglu cöpü.
iğrenç kadro yapsın bunu da görsünler günleriniCapsiz yapamaz, kuramaz ama 5 sezonluk su baskanligina, bu basarisizliga karsilik son sezonuna girerken minimum su kadroyu kurmali
Livakovic
Ferdi - Smalling - Luan - Ridvan
Arda - Doucoure - Guerriero - Di Maria
Taremi - Zaha
Dedigim gibi yapamaz tabi. O konuda netim
Yemedin içmedin. Fenere kadro mu kurdun lan. Ali bu kadronun çeyreğini alamazCapsiz yapamaz, kuramaz ama 5 sezonluk su baskanligina, bu basarisizliga karsilik son sezonuna girerken minimum su kadroyu kurmali
Livakovic
Taremi - Zaha
nazım sangare yoksa bu 11 işe yaramaz ustaCapsiz yapamaz, kuramaz ama 5 sezonluk su baskanligina, bu basarisizliga karsilik son sezonuna girerken minimum su kadroyu kurmali
Livakovic
Taremi - Zaha