Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Capsiz yapamaz, kuramaz ama 5 sezonluk su baskanligina, bu basarisizliga karsilik son sezonuna girerken minimum su kadroyu kurmali

Livakovic

Ferdi - Smalling - Luan - Ridvan

Arda - Doucoure - Guerriero - Di Maria

Taremi - Zaha

Dedigim gibi yapamaz tabi. O konuda netim

Capsiz yapamaz, kuramaz ama 5 sezonluk su baskanligina, bu basarisizliga karsilik son sezonuna girerken minimum su kadroyu kurmali

Livakovic

Taremi - Zaha

iğrenç kadro yapsın bunu da görsünler günlerini :asd: kanat zahayı forvete atmış, 36 lık di mariayı kanat yapmış di mariayı da sayarsak 3 tane ofansif 10 numaraya yakın hücümcu ile oynayıp birde doucore gibi bir çokta atletik olmayan 6 dan bunları toplamasını istiyor :red:

Livakovic

Taremi - Zaha

Yemedin içmedin. Fenere kadro mu kurdun lan. Ali bu kadronun çeyreğini alamaz

Livakovic

Taremi - Zaha

nazım sangare yoksa bu 11 işe yaramaz usta

Arda, ikili mücadelelerde daha güçlü olduğu zaman ve oyununu 90 dakikaya yayabildiği zaman inanılmaz bir oyuncu olacak. Potansiyeli De Bruyne'un bile üzerinde. Bunu De Bruyne'un Genk,Wolfsburg ve Bremen zamanlarını dahi hatırlayan biri olarak söylüyorum. Kırk yılda 1 gelir böyle bir oyuncu, konuşulan 20-30 milyon eurolar bana komik geliyor. Yapılması gereken Arda'nın etrafına iyi bir takım dizmek ve bunun keyfini sürmek.

adami de bruyne yaptilar

puhahaha

messi ' oğlumla maç yaparken ikimizde en beğendimiz topçular olmuştuk.Olum ben olurken bende ardayı seçmiştim ' vari bir haberde çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt