Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu sıralar hem sevindiğim aynı zamanda üzüldüğüm güzel bir algı oluştu. rakip takım taraftarları galatasaray' ı fransız diye aşağılarken şimdi lise kültürü itibariyle galatasaray'ı övmeye başladılar. demokrasi, başarısızlıkta ipini çabuk çekmek, akılcılık, tek adam hakimiyeti olmaması gibi güzel ama ülkenin siyasi kurumları adına üzücü övgüler yağdırıyorlar. ne yazık ki bu ülkede batı normlarında sadece galatasaray kaldı.

Arkadaslar forumfb ve antu gibi forumlara girmemiz zorlasti. Erisim artik eskisi gibi kolay degil.

Bir kac maket hesap acip özelden sifreler paylasilmali . Herkes istedigi gibi girip cikabilmeli. Bosalanlar erken cikarsa digerlerine de firsat gelir.
senin yüzünden forumfb de deşifre olduk hala boşalmaktan bahsediyorsun

sanki burada konuşmuyormuşuz gibi orada 5-6 erkeği özele toplayıp bizi zımbalattın

Is yerindeki kuslar cok suskunlar, umursamiyorlarmis gibi tavirlar, icleri kayniyo:ROFLMAO:
Ağa direk tokatla hiç acıma. Sabah ilk turu yaptım dayanamiyorum şimdi gidip yine tokatlayacam. Ahciya bile yemeği güzel yaptığı halde FB li diye ezikleyip durdum.

Benim hesaplarıma göre 34.hafta 15 puan fark oluşacak ve o hafta şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Lig sonunda da 16 puan fark olacak ikinci olacak malum takım ile. Sezonun da aşağıdaki puan durumu şeklinde biteceğini tahmin ediyorum. Dün bizim takım Pendik ve Gençler ile hazırlık maçı yaparken ben de kalan maçların hepsini oynadım kafamda.

Ekli dosyayı görüntüle 193299

Fenerbahçe'nin hakem ittirmeleri olmasaymış demek ki Sivas maçı ile garantiliyorduk. Bizim puanı tutturmuş olmam da muazzam olmuş :)

Ahmet Ercanlar: "Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı kazanarak Süper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederse bu sezon Galatasaray'ın 1 kupası, Fenerbahçe'nin 2 kupası olacak. Fenerbahçe şimdi başarısız mı?"
aercanlar: halamın büllüğü olsa amcam olurdu. söyleyin şimdi halam kadın mı?

Is yerindeki kuslar cok suskunlar, umursamiyorlarmis gibi tavirlar, icleri kayniyo:ROFLMAO:
Bizimkilerde öyle sezon basindna beri fetöcülerr lider diyorlardi.

Fetö den önce de sonrada sampiyonluk aliyoruz ne alakası varsa mal herfiler.

Asil kendileri fetocu cunku feto defolduktan sonra tek sampiyonluklari yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt