Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evrimin 1. kuralı, rakibin ne kadar güçlüyse sende hayatta kalmak için o kadar guclenirsin. Dinozorlar olmasaydı şimdiki keskin duyularimiz ve hayatta kalmak için gelişmiş bir beynimiz olmazdı. Ne yazık ki bizim rakibimiz homo erectustan hallice olduğu için bizde seneler içinde koreldik. Rakibimizi artık Türk takımlarından secmemek gerekiyor

Aynı duyguları hissettiğim için paylaşmak istedim. Kuzey kombinem olmasına rağmen ilk defa maça gidecek 9 yaşındaki kızımı Aydın Nazilli'den Fenerbahçe-Trabzon maçına Fenerium Alt bileti alarak götürdüm. Yakından atmosfere tanık olsun diye. Babasından dolayı o da çok tutkulu. Ama gel gör ki sınıfındaki çocukların çoğu Galatasaraylı.

Pazar Günü şampiyonluk kutlamasına giden sınıf arkadaşının babasının story lerini benim telefonumda görünce, " Baba biz hiç şampiyon olduk mu" diye sordu. Gel de anlat..

Aynı duyguları hissettiğim için paylaşmak istedim. Kuzey kombinem olmasına rağmen ilk defa maça gidecek 9 yaşındaki kızımı Aydın Nazilli'den Fenerbahçe-Trabzon maçına Fenerium Alt bileti alarak götürdüm. Yakından atmosfere tanık olsun diye. Babasından dolayı o da çok tutkulu. Ama gel gör ki sınıfındaki çocukların çoğu Galatasaraylı.

Pazar Günü şampiyonluk kutlamasına giden sınıf arkadaşının babasının story lerini benim telefonumda görünce, " Baba biz hiç şampiyon olduk mu" diye sordu. Gel de anlat..
59 öncesini anlatsın işte reis

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt