- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Forumfb kullanıcı adı ve şifre iletecek kral varsa özel mesajdan sevinirim, okumak istiyorum sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur daha 2 3 transfere bakar şampiyon olmaları için.Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir sezona şampiyon olarak başlamıyor. Taraftarı akıllanıyor gibi. Alışılmadık durumlar.
Ahaha. Hepsini geçtim Rodri diyor herif. Bu herifte gram akıl yok.
daha dur iki görece büyük(!) transfer yapacaklar sonra yine ligi oynamayalım havalarına girecekler.Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir sezona şampiyon olarak başlamıyor. Taraftarı akıllanıyor gibi. Alışılmadık durumlar.
antu üyeliğimi herkese verebilirim fakat yorum-like atmayınForumfb kullanıcı adı ve şifre iletecek kral varsa özel mesajdan sevinirim, okumak istiyorum sadece
Burakcım sessiz sakin takip edeceğim. Sadece Transfer nöbetini takip edeceğim.antu üyeliğimi herkese verebilirim fakat yorum-like atmayın
isteyenler özelden iletişime geçsin
uslu dururum renkdasantu üyeliğimi herkese verebilirim fakat yorum-like atmayın
isteyenler özelden iletişime geçsin
farkında değilim yav attım zaten siz alıntı yapınca kapalı herhalde dedimAyrıca bunu yazıp özel mesaj kapatmak hoş değil.
Harbiden hee yakışmadı Burak, Burak sen eskiden moderatör müydün bu aradaAyrıca bunu yazıp özel mesaj kapatmak hoş değil.
Ayrıca girmiyor belli ki şut atmışlarfarkında değilim yav attım zaten siz alıntı yapınca kapalı herhalde dedim![]()
üçünüzede şifre verdim aynı anda girmeye çalıştığınızdan olabilirAyrıca girmiyor belli ki şut atmışlar![]()
Abi şifreyi kopyala yapıştır yaptıysan noktayı koymuyor manuel ekle devamOkuyan çıksın olm ya tam keyifli keyifli başlık okuyacağım.