Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cango denen mal, yaklasik 2 senedir her space yayinda kan kusuyordu. 35 yasindaki tadic aldi, simdi donek gibi ali koc ovgu tweetleri atiyor.

Bu aptallara kandirmak bu kadar kolay iste.

Biz mertens mata icardi geldiğinde burun kıvırıyorduk sezonun ilk çeyreğine kadar kimse şampiyonuz naraları atmıyordu Alanya maçı ile başladı herşey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:eek: geçen yılda hep böyle üstündü onların kadrosu, yineböyle başlıyoruz :)

Aqua · 20dk
Gelenler ve gelecek olanlarla birlikte;
Kale-biz
Sağ bek-biz
Sol bek-onlar
Stoperlerde(sağ-sol) biz
6 ve 8 no-onlar
Kanatlar- biz
Forvet arkası- biz
Forvet- berabere

11 bölgenin 7si bizde
3ü onlarda
Forvetleri aynı görüyorum. Biz bir tık önde olsak da dzeko ve icardi ayrımı yapmak zor.

Hepsine katılıylıyorum sadece forvette emin değilim . Icardi Dzeko’nun bugünkü halinden iyi gibi geliyor ama sahaya çıkınca göreceğiz. Bizimki prime dönemine biraz yaklaşsın yeter.

Bunlarin hepsi balik hafizalilar, daha iki hafta önce ali koc demediklerini birakmadilar simdi sanki iki üc yildir pes pese sampiyon olan onlarmis gibi cool takilmaya ve rakiplerini kücümsemeye baslamislar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanki stoperleri belli de biz yazmış sjsjs daha sezon bitene kadar üç yollayıp beş stoper alırlar

Ben yönetimleri yaptığı transferlerle eleştirmen ya da yuceltmem. Anlık sinirle yazdıklarım oldu zamanında ama en sevdiğim başkanlar iki rahmetli başkanımız, Mustafa Cengiz ve Özhan Canaydindir. Adnan Polatida ekleyebilirim listeye, sebebi ise kötü günde bile kenara çekilmemis ellerinden geleni yapmışlardır. Ünal Aysal sonrasında gelir mesela. Çoğu Galatasaray taraftarida benim gibi düşünüyor forumdan ve tanıdıklarımdan anladığım kadarıyla. Galatasarayin en sevdiğim yönüde bu, gerekliyse eleştirir. Bazen b.kunu çıkartır ama eleştirir. Fakat bu eleştiri su oyuncuyu almadın rakipten çalım yedin boyutunda olmuyor, özellikle belli yaş üstü taraftarimizda. Fener ilgilendiyse elinde patlasın der geçeriz. Fener ise tam tersi, şampiyonluk olmasın ama Galatasaraydan Bjkden oyuncu kapalim, sahasında onlari yenelim minvalinde takılıyorlar. Bu yüzden burunları b.ktan çıkmıyor. İki transfer bir yıldız muhabbetine takımlarını bir sene daha Koca sattilar. Ben ise Kemerburgaza seviniyorum, suanki yönetimin koyduğu vizyona seviniyorum, Ross gibi Yusuf gibi tutmasa bile bir hedefi olan transferlere seviniyorum. Bacağı kırılmış mert mulduru alsak neyine sevineyim, yaşı geçmiş cekuyu alsak neyine sevineyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt