Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden Fener ile bizim bir rekabetimiz vardi. Saygili bir rakip vardi. Su anda taraftarindan, baskanina kadar oldukca alcak seviye bir takim olduklarini dusunuyorum. Bir takimin tum sezonki ayari, bizle oynadiklari maca bagli olabilir mi arkadas. Bu ne denli kucukluktur. Acikcasi medya filan ne kadar bunlar bizim rakibimiz dese de, ben daha seviyeli bir duruma gelene kadar, artik bunlari rakip olarak gormuyorum.

adamlar ManUtd bugün brentford’dan gol yiyince falan sevinmişler :ddd nasıl bir kompleks lan bu

tamam yenmedik manu’yu, tamam

biz bu kadar konuşmadık şu maçı hala konuşuyorlar :d

8404694a95524d9086ec854bb1997449.jpg

Bak bak :D

maç sonucu 2-1 ManUtd kazanıyor, sesler kesiliyor ardından :asd:

Iki dakka acayim dedim teteye verilmeyen kirmizi kart diyince kapattim abi ne olursa olsun objektifligini kaybetmeyeceksin vicdansiz olmayacaksin
Adamin bacagini siyiriyor, mudahale yok demiyorum ama siyirmadan kirmizi istiyorlarsa bosu bosuna X.com'u isgal etmesinler uyduruk yayinlariyla. Orada konusuyorsan tarafsiz olacaksin elinden geldigince.

Eşekbahçeliler yine mi ağlıyor? Ağlamadıkları gün yok bunların da ;D

8. haftaya girildi ligde, adamlar hala biz bunlardan önce oynadığımız için şikayetçi

hala anlayamadılar fikstürün neden böyle olduğunu
15 yıldır Salı günü UEFA'da maç yapmadıkları için normal, beyinlerinin o kısmı büyük ihtimal kapanmıştır.

8. haftaya girildi ligde, adamlar hala biz bunlardan önce oynadığımız için şikayetçi

hala anlayamadılar fikstürün neden böyle olduğunu

CL nedir ne zaman oynanılır adamlar bilmiyor doğal olarak.

Bunlar en son CL'ye katıldığında ben lisedeydim. Şimdi 33 yaşında adamım. Kodumun şikecileri, burayı okuyan NKFVAS.

Kupa galipleri kupasini favori olmayan takimlar da kazandigi icin gorece daha kolaydi. UEFA kupasina lig 2.leri filan gittigi icin daha zordu.
Yani azicik mantik olsa anlarlar. Hadi mantik olmasa da bizim oynadigimiz sezon zaten KGK yoktu 😁
Kupa galipleri kupasına dair tek anım içerde 4 2 yendigimiz paris maçını hayrettin yüzünden depte 4 0 kaybetmemizdir.O sene o kupayı alabilirdik.Zaten o maçta hayrettinin sonu olmuştu

Bu herifler tek derdi kolay fikstür leri oldu halde puan farkini acamadiklari icin, cünkü kendileri de biliyor zor haftalara gelince birsekilde puan kaybedecekler , bizle puan farki olmus olsaydi rahat edeceklerdi, simdi üzerlerinde baski olusmaya basliyacak. Onun korkusu icindeler.

FB SPACE ODASI. ANT 0-2 GS. FENERLİ ULEMALAR KUDURUYOR :))

Bunlara göre:
- Ilk golden önce hakem faulü uydurmuş
- Ilk golümüz ofsayt
- Antalyaspor'a penaltı verilmemiş
- Tete kırmızı görmeliymiş
- Muslera ikinci sarıdan kırmızı görmeliymiş
- Hakemler her maç bizi kolluyorlarmış
- Fener hakemlere rağmen maç kazaniyormuş
- Bir tane hakem hatasız maç kazanamıyormuşuz
- TFF, BeIn bunlara karşıymış

Bunlar kesin paralel evrende yaşıyor. Bunları kesinlikle ciddiye almaya değmez. Kafalar pırıl pırıl.

Forumlarına girince zeka seviyesinde ciddi bir düşüş olduğunu hemen anlıyorsun, yani karşımdaki insan orada yazılanları ciddi ciddi karşımda dile getirse bir daha muhatap olmam o insanla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt