Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan insanda biraz gurur olur yav. Bizi kopyalaya kopyalaya bir hal olduklar.

Yakında önce Dzeko saçını sarıya boyar sonra da maç öncesinde çocuklar etrafını sarıp sevgi poturcuğu olurlar. Ben hayatımda böyle bir eziklik kompleksine şahit olmadım daha.

NKFVAS.

Ekli dosyayı görüntüle 223336

Türkiyenin Kadin Ruhlu kepce operatoru..

10 dk icinde farkli cikarimlara ve ruh haline burunuyor..
:giggle:

Cok buyuksun Galatasarayim..
Olm Galatasarayli oyuncular bugün sizle dasdas geçti laa. Bayern öncesi çerez hesabına oynadılar. Sizi ciddiye alıp taraftar size küfür bile etmedi ahaha ona rağmen icardi gününde olsa 5 yiycektiniz. Sevin la tarihi fark yemediniz.

Inanılmaz bunlar gerçekten. Galatasaray lehine verilen her kararı kollanma olarak yorumluyor bu nokta nokta çocukları. Aleyhine olan pozisyonların birtanesinden de bahsetmiyorlar. Bunlar futboldan zerre anlamıyor. Hepsi algıcı p*ç.

Aradan biri çıkıyor hakem kararları hakkında notlar vereceğim diyor, başlıyor 5.dk Galatasaray'lı futbolcu sarı kart görmeliydi, Muslera sarı görmeliydi, Sanchez Gedson'a dirsek atmış 2. sarıdan kırmızı olmalıymış, bjkin penaltısı verilmemiş, kırmızı yanlış miş, penaltı yanliş mış, hakemler bizi yine kollamış. Sonra Cango denen ezik geliyor, Güldür Güldür izledik, maç izlemedik filan diyor. Bakın aynen böyle konuşuyorlar. Ilk 15dk böyle geçti, dayanamadım kapattım.

Türk futbolunun kurtuluşu için Şikebahçe Spor Kulübü'nün kapatılması gerek. NOKTA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt