Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar niye sakatlığı zemine yoruyorlar onu anlamıyorum. İsmail Kartal'ın geçmiş dönemlerinde de oyuncular sürekli sakatlanıyordu gitsinler hocalarının antrenman metodlarını sorgulasın.

Kaldı ki bizim maç Olimpiyat stadında olmasını zaten istemem futbolcuları olumsuz etkiliyor Pendikspor'un stadın oynamak daha mantıklı kendileri bu kadar ağlak bir camia olmayı nasıl beceriyor.

Bunlar niye sakatlığı zemine yoruyorlar onu anlamıyorum. İsmail Kartal'ın geçmiş dönemlerinde de oyuncular sürekli sakatlanıyordu gitsinler hocalarının antrenman metodlarını sorgulasın.

Kaldı ki bizim maç Olimpiyat stadında olmasını zaten istemem futbolcuları olumsuz etkiliyor Pendikspor'un stadın oynamak daha mantıklı kendileri bu kadar ağlak bir camia olmayı nasıl beceriyor.

biri su ite toreyranin yesile boyandigi resimi atamiyor mu la

serefsiz kopek

Sen bunu sorana kadar düşünmemiştim üstad
Bayern maçı şarttı ama fbye domalanların şehri spora karşı garanticilik oldu sanki biraz
Skor anlamında çok üretken değiliz. Bu yüzden garanticilik yok.

Şahsen ligde şampiyon olmak çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bayern maçı kadar çok önemliydi bana kalırsa Rize maçı.
Kendini iyi hissediyorsa, iğnelerle oynayabiliyorsa oynasın. Zira sakatlığı çok ciddi değil. İki haftadır ayağı kopmuş gibi davranıyorlar adama.

💥
💥
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması:
Rodrigo Becao: tendon kopması
Fred: kasık bölgesinde ikinci derece yırtık

Ajanssporun söylediğine göre durumlar karışık bunlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt