- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Kendi takımının saflarında ısınmış... Sıra dışı bir olay yok yani...Ben bir tahrik goremedim. Havadan nem mi kapiyorlar gene?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi takımının saflarında ısınmış... Sıra dışı bir olay yok yani...Ben bir tahrik goremedim. Havadan nem mi kapiyorlar gene?![]()
Ne güzel isteBizim buradaki bi fenerli abi galibiyeti kaçırdıklarını iddia ederek konuşuyor. Hayret bir şey..

Çinko karbon pil diye nick kullanan bile var. Normal
Hiç derbi oynamazsa, hep Pendik Rize Kasımpaşa ile falan oynarsa neden olmasın. 40/40 bile yaparsın bu takımlarla.
bunu sali değil ali ece romantiği söylemiştir kesin. oturup izlemem de izleyen haber versin. nikah şahidi kırlmasın diye fatih terim'e türk futbol tarihinin en büyük hocası diyemeyen ayrı bi meczup o da.
Yavv bunlar mal iste. Bizim kupayi almadan bir onceki sezon Kupa Galipleri turnuvasi 2. turnuva, UEFA kupasi ise 3. turnuvaydi. Bizim aldigimiz sezon format degismisti, Kupa Galipleri ile UEFA'yi birlestirerek UEFA Kupasi, Sampiyonlar Liginden sonra 2. turnuva oldu.Hadi şimdi oynayın konferans liginizde.
tolga73 · 20dk
GS bu kupayı kazandı.
Yıllardır başımıza kakılıyor.
Kupa 3.
Şampiyon Kulüpler
Kupa Galipleri
UEFA
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Ligi
Konferans Ligi.
O mala soruyorum süper kupayı neden UEFA galibi ile şampiyonlar ligi galibi oynadı o zaman ? Kupa galipleri kupası süt kupasımıydı. Allahım rakiplerin profile bak ya kafayı yersinYavv bunlar mal iste. Bizim kupayi almadan bir onceki sezon Kupa Galipleri turnuvasi 2. turnuva, UEFA kupasi ise 3. turnuvaydi. Bizim aldigimiz sezon format degismisti, Kupa Galipleri ile UEFA'yi birlestirerek UEFA Kupasi, Sampiyonlar Liginden sonra 2. turnuva oldu.
Bunlarda beyin yok. Galatasaray kompleksi yuzunden artik nasil yalanlar, pislikler, cirkeflikler yapacaklarini sasirmislar. Bunlar cok tehlikeli bir hal almaya basladi. Kimsede bu serefsizlere dur demiyor.
O zaman neden süper kupayı 1. ve 3. kupa sahipleri oynasın bre ahmaklar! bunlara laf anlatmayın boşverin. konferansta da ilk ciddi rakipte güle güle derler.Hadi şimdi oynayın konferans liginizde.
tolga73 · 20dk
GS bu kupayı kazandı.
Yıllardır başımıza kakılıyor.
Kupa 3.
Şampiyon Kulüpler
Kupa Galipleri
UEFA
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Ligi
Konferans Ligi.
Ilginc.
UEFA Kupasinin ücüncü kupa oldugunu iddia etmek ancak 23 sene sonra gelmis akillarina ha. Bakalim daha ne sacmaliyacaklar UEFA Kupasi ile ilgili.
Pek ihtimal vermiyorum ama olur da Konferans Kupasini kazansalar herhalde CL kupasindan daha büyük bir kupa derler.