Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah şöyle özüne dönmüş hırbolar, sizin neyinize şampiyonluk ulan. İki puan öne geçince bayrak üretimine girmeler falan.

Şikeyle şampiyon olduğunuz sene rakibiniz Trabzondu. Yine bir şike sezonu ama rakip biziz yani paranızı boşa harcamayın zira Mayıslar bizimdir.

Bu topic bugün bozuk hamsi ve b.k koksun lütfen.

İyice biriksin de gece okurum :) psikolojik üstünlüğü tamamen aldık bugün. Haftaiçi de tamamen konuşamayacak hale getiririz bunları

emreyerebakan · 2sa
#45.086
6s bugün kazanırsa gider şampiyonluk. Ölüyü diriltmiş olduk.
Geçen hafta da kaşındık zaten.
Livakoviç ilk defa net hatalı gol yedi 2 puan kaybettik. Böyle gol yenmez.
Tadic maçın başında boş kaleye golü atacaksın.
Szymanski böyle maçlarda 3 puanı getiren golü atmalı.
Emre Mor ve Cengiz değişikleri saçmaydı.
İsmail-Krunic değişikliği olabilirdi.
O değil de hiç sakatlanmayan Fred yine sakatlandı.

Nuanda · 41dk
Puan farkı + averaj beklentisi içindeyken tam tersi senaryo ile karşılaştık. Puan farkı 5 yerine 0 ve averaj avantajını da şimdilik 2 gol aleyhimize azaldı..

EL NİNO-9 · 2sa
#45.115
Hayattaki en büyük pişmanlığım Türk futbolunu ve Fenerbahçe’yi takip etmek. Turkiyede bile yasamıyorum dünyanın öteki ucundayim niye kendime bu iskenceyi yapıyorum anlamıyorum . Artık iş sağlığıma zarar verme noktasına geldi benden buraya kadar kalan arkadaşlara Allah sabır versin insallah büyük bir mucize olur ve Fenerbahçe şampiyon olur

Bizle diğerleri şikecilerde dahil arasındaki en büyük fark Galatasaray taraftarı olarak biz kimseye biat etmeyiz iyiysek iyiyiz deriz kötüysekte kötüyüz deriz.Biz Skor taraftarı değiliz şikeciler ise oww dzeko süper livakoviç muhteşem smayski messi gibi tadic zeka dersin böle havaya girersin ve gelir Galatasaray çakar sana .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt