Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb-Alanya devre arası kuzen aradi, koyu fenerli ve tüm fenerliler gibi söz konusu futbol olunca -50 iq ya düşüyor. Rt ettiklerime falan küfür etti 😂 Maç sonu da ağlıyordu sinirden duvarlari yumruklamis. Organize bir çetesiniz falan diyip Mehmet Ağarlardan girdi Feto dan çıktı, güle güle dinledim. En sonunda da Koç Atatürkçü diye şampiyon yaptirmiyorlar dedi. 😂😂 Madem yaptirmiyorlar neden bunca senedir duruyor neden 150 tane transfer yapti enayi mi o zaman olmayacağını bile bile neden kaç yıldır durur bir insan çok safsiniz siz dedim.

Velhasıl kelam kısaca özet geçecek olursam çocukluğumdan beri tanıdığım bu kişideki şampiyonluk gidiyor korkusunu sonuna kadar hissettim. Bundan sonra takima güvenmekten başka çaremiz yok Allah yardimcimiz olsun çok büyük bir kötülükle baş basayiz

fenerbahce seviyesinden fersah fersah asagida olan bu capsiz, bu vizyonsuz, bu kifayetsiz muhteris hakkinda iki ay once su asagidaki entry’yi yazmistim, takim hala lider ve isler iyi giderken;

(bkz: #159436425)

aradan gecen surecte hali hazirda ligdeki en guclu kadroya sahip olunmasina ragmen uc onemli takviye daha yapildi. buna ek olarak, sampiyonluk yolundaki tek rakibin, en onemli oyuncularindan birini mali baski nedeniyle elinden cikarmak zorunda kaldi. hatta galatasaray’in sene basindaki transfer hatalari nedeniyle kadro darligi artik oyle bir hal aldi ki, okan buruk her mac bi mucizeye imza atmasa tek basina kalacaksin zirvede.

iste tum bu muazzam avantaja ragmen fenerbahce artik sampiyonluk yolunda takipci konumuna dustuyse tek sorumlusu bu heriftir.

bir fenerbahce taraftari olarak soyluyorum, bugunku macta fenerbahce maglup olmadiysa bu hakem sayesindedir. inanilmaz ucuz bir penaltiyla maca tutunduk resmen. tadic’e de kirmizi kart verilse kimse sorgulamazdi o karari. ancak tum bu “hakem destegi”ne ragmen, ligdeki en guclu kadroyu kendi sahanda ve son derece zayif bir rakibe karsi galibiyete tasiyamiyorsan sen bu seviyeye kesinlikle ve kesinlikle ait degilsin demektir arkadasim.

fenerbahce hocasi olarak gormek istedigim isim icinse;

(bkz: hans-dieter flick)

sorun teknik taktik bilgisinde degil. sorun zihniyetinde ve psikolojisinde.

bakin satir aralarini iyi okuyun:
"sonuna kadar yaris icinde kalacagiz"
"rakip 2 defa geldi, ikisi de gol oldu"

hayir hocam, hayir! bunlar sampiyon zihniyeti olan bir teknik direktorun laflari degil. bunlar sampiyon olacak takimin liderinin laflari degil. simdi ne var bunda diyeceksiniz. okan buruk gs 1 gun once mac kazanip mac fazlasiyla lider oldugunda bir sonraki maci fb kazanirsa liderligi geri verecegini bile bile ligin lideriyiz diye aciklama yapar. yine ayni mantikla fenerbahce lider olmasina ragmen trabzonda sampiyonluk mesalesini yaktik der. sen ne diyorsun? sonuna kadar yarisin icinde olacagiz. bu ne demek? gs kaza yaparsa gecer sampiyon olurum, kaderim gsnin elinde demek. sorsan oyle demek istemedim der ama iste allah soyletti dedikleri sey budur.

samsun maci 1-1 bitmis, diyor ki ceza sahasina girme rekoru kirdik, rakibin pozisyonu yok, sans bize gulmedi. ulan hassiktir derler adama. biz elimizden geleni yaptik, top bizi sevmedi, 73 kez ceza sahasina girdik ile sampiyon olunmaz. biz son hafta denizlide, trabzonda ayni sebepten 2 sampiyonluk verdik. 50 tane pozisyona gir, maci domine et, herhangi bir onemi yok.

cikip diyeceksin ki bu takimi sampiyon yapacagim. bu 2 maci kazanamamak bana yazar. gerekirse gsyi evinde yenip sampiyon olacagim, kaderim baskasinin elinde degil, benim elimde diyeceksin. diyemiyorsan sampiyon falan olamazsin.

Fenerlilerden ne güzel analizler geliyor bugün hayırdır insallah

Fenerli arkadaşlarım çıldırdılar bugün. Empati de kuramıyorum heriflerle böyle bi durum yaşamadım çünkü daha önce hayatımda jxjdjfnfn. 9 ay şampiyonluk görmeyince elimiz ayağımız titriyor.

Ne 9 ayı mayıs ayında şampiyonluğu kutladıktan 2 hafta sonra gerekli transfer hamleleri gelmeyince delleniyorum şampiyonluk zora gircek diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt