Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izleyin de keyfiniz yerine gelsin.

Digitürk aldığımız tek sezon buydu ve bu maçı canlı izlerken nasıl güleceğimi bilememiştim :asd: Yalnız babam da Fenerli çok ayıp ettim adama ya şimdi olsa bu kadar gülemem içime atarım.

Bir de bunlardaki stadyum yakma işi çok acayip. O kadar seri yapıyorlar ki bunlar ilk insanlığa denk gelseydi şu an bambaşka bir medeniyet olabilirdik.

Maç bitiyor ama fenerbahçe şampiyon gibi seviniyor :asd:

Ulan ne günlerdi bee... O dönem sosyal medya bu kadar yaygın olsaydı geçilecek taş taşı hayal bile edemiyorum.
o değilde spiker 90+2 de orda kimse yok mu diye hönkürüyor resmen.Ben bu herifi bejekeli sanıyordum meğer febeliymiş

o değilde spiker 90+2 de orda kimse yok mu diye hönkürüyor resmen.Ben bu herifi bejekeli sanıyordum meğer febeliymiş
Gördüm onu :asd: Bende onu Galatasaraylı diye hatırlıyorum. Meşhur Denizli faciasında bizim Kayseri maçını bu anlatıyormuş. Ben tribündeydim ama sonradan videosunu gördüm. Denizli gol attı haberi Ali Sami Yen'e geldikten sonra kalan dakikaları ağlayarak anlatıyordu. Aynı spiker gibi geldi bana.

Bir de o haberin geldiği anı hiç unutmuyorum. Hayatımda unutamadığım bir kaç andan birisi net odur. Bizim maç 3-0 oldu zaten bizim kafa sahaya bakıyor ama ne oynandığı hakkında en ufak bir bilgimiz yok. Evde bir tane eski Nokia 8210 bulmuştum. O telefonların kendinden radyosu vardı. Aldım kulaklığı telefonu çıktım bizim maç için yola.

Yolda giderken Kadıköy'den geçiyorum daha maç oynanmadan bunlar nasıl şampiyon olmuş gibi kutlamalar yapıyorlar. İçinden dedim Allah büyük, inşallah biz olacağız çünkü yine o sezon saçma sapan hakem kararları vs. Bunların haramzade olmadıkları sezon yok...

Hatırladığım kadarıyla bizim maç ikinci yarının ortasında Sabri gol atınca koptu zaten herkes bir şekilde radyodan maçı takip ediyor. Denizli gol attı biz tabi bir anda Galatasaray gol atmış gibi sevindik yani öyle bir ses çıktı. Böyle bir 10 saniye bir donukluk oldu sonra bizim oyuncuların sevinci bizim arkadaşlarla sevincimiz falan acayip bir şeydi kelimeler ile anlatmak çok zor.

Benim Denizli maçını dinlediğim kanal Best FM maçı da kim anlatıyor Ali Ferahbot :red: Daha top orta sahada ama anlatırken top ceza sahası içindeymiş gibi bağırıyor. Appiah'ın kaçırdığı golde tüm tribün kalpten gidiyorduk resmen. Onun bir repliği vardır "%99'luk gol şansı!" neredeyse uzatmalarda her pozisyonda bunu söyledi. 16 dakika bitti ama orada yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmam. Ya bazen futbol deyip geçiyor insanlar ama bu futbolun da dışında bir şey bana göre. Çok değişik bir şeydi bizim jenerasyona denk gelmesi falan...

Digitürk aldığımız tek sezon buydu ve bu maçı canlı izlerken nasıl güleceğimi bilememiştim :asd: Yalnız babam da Fenerli çok ayıp ettim adama ya şimdi olsa bu kadar gülemem içime atarım.

Bir de bunlardaki stadyum yakma işi çok acayip. O kadar seri yapıyorlar ki bunlar ilk insanlığa denk gelseydi şu an bambaşka bir medeniyet olabilirdik.
belkide son atagı geriye oynuyor aveller

hakemde seviniyor macı bitirince

TrutH · 3dk
#48.795
Şampiyonluk yarışında iki takımı etkileyip, dengeleri bozacak(avantajına +%, dezavantajına -%) olasılıklar;
Fenerbahçe:
•Fred in sakatlıktan dönmesi, tekrar sakatlanmaması (+%40)
•Batshuayi nin her maç en az 35 dk. süre alması (+%20)
•Kadronun verimli kullanılması, forma adaleti getirilmesi (+%15)
•Bonucci nin her maç oynatılması, ((adam doğuştan lider yedekte bekliyor🤦🏻‍♂️)) (+%5)
•Livakoviç in en az 5 maç dinlendirilmemesi (-%25)
•Yönetimin kadro tercihlerine karışması (-%15)
•Yönetimin çekip gitmesi (+%30/-%5)
•Stada gelen kitlenin filtre edilmesi, deplasman fan ekibinin onayladığı en az 20bin kişilik bilinçli ve coşkulu taraftar grubunun dizayn edilmesi ve devreye alınması (+%20)
PoşettenSaray:
•Kerem in kadrodışı kalması (-%25)
•Rakiplerinin adam akıllı savunma yapması (-%20)
•Mertens in arıza çıkarıp ülkesine kaçması (-%25)
•Başkanlarının bazı şeyleri boş bulunup itiraf etmesi, namuslu bir savcının soruşturma açması (-%5)
•Uefa, Tc kupa takvimlerinin giderek sıkışması, Tff nin özel muamele çekmemesi (-%40)
•Onlara özel futbol kuralları icad edilmemesi; penatımsı, ofsatımsı, kırmızımsı (-%35)
(iGs nin avantajına faktör yazmamamın sebebi, zaten tüm rüzgarı, Ankara yı, Tff yi, medya yı, cemaat ve networkünü arkasına almasındandır. Daha ne olabilir..)
Not: Olasılıkları kümülatif eklemeyin, toplamalık değiller, bağımsızlar.

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt