Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aloo ben Emre abin? Demeyi biliyordunuz lavuklar noldu da hemen en sevdiğiniz adamı hainlikle suçluyorsunuz? Bunlar böyledir işte koyuldukları kabın şeklini alan gezegenimizde 2 madde vardır biri akışkanlar diğeri de fenerliler. Biz şöyle Atatürkçüyüz Cumhuriyetin son kalesiyiz falan filan masallarına da inanmayın işin ucunda kupa alacaksınız ama Anitkabirin yerini değiştirin deseler İstanbuldan Ankaraya kazma küreklerle yola ilk bunlar çıkarlar.

Bu coğrafyaya bu dönemde gelmek bizim ne kadar şanssızlığımızsa Galatasaraylı olmak da bir o kadar şansımız. Düşünsenize şöyle bir toplulukta yer alacaksınız falan. Allah yazdıysa bozsun

Az antuya bakayım dedim,beyler rahat olun bunlarin alayı geri zekalı. Bizim her kazandığımız maçın eski futbolcu,halen yonetici, tff,akp,ldp,papa,taçsız kral pele,nadia komanici,beckanbauer destegiyle aldığımızı savunuyorlar.

Bunlara gore Türkiye 'nin en buyuk,uluslararası arenada en başarılı camiası Mason,Fransiz,Ermeni,Fetocu,Tayyipci ,Siyonist,Şeriatçı ,Trump'ci bla bla.

Ulan su anda bogurerek haklari oldugunu iddia ettikleri bakkal kupalari eski baskanlari,stadlarina ismini vermis olan Sukru Saracoglu basbakanligi doneminde neler donerek aldiklarinin bile farkinda degiller. Ki o zamanlar ne yayin var ne dogru durust görsel. Cep telefonu yok,kayit kuyut yok.

Uefa da tescilli sikeciler bizi suclarlar,fetoden en cok ihrac bunlarda bize bok atarlar,eski oyuncu tdleri yatar bize bok atarlar. Eski baskanlari tff,yoneticileri gozlemciler baskani bizi tutuyorlar ?!

Onun icin sorunu dışarıda arasınlar cok iyi, sirazeleri oyle bir kaymis ki duzelmesi cok zor rambosundan baskanina sozde yazarindan sanatcisina

Rahat olun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belletmen neymiş ilk defa duydum ? Evin sahibi gibi birşey mi
Cemaat yapılanmasında yurtlarda ya da evlerde yaşı büyük olan (genelde üniversite öğrencileri) "abi", "abla" tanımlı kişilere belletmen denirdi. Çeşitli görevleri vardı hepsinin.

koyu fenerli - kombinesiyle maç kaçırmayan arkadaşım var çok eski - aslında Leverkusen'de doğdu 2 aylıkken türkiyeye geldiler.

adam ligden umudu kesmiş - dün kutlama mesajı yolladım bayern yenilince. zannedersin 40 yıllık leverkusen taraftarı. fenerlilikten eser yok.

adanmış hayatlar vs. pes etmiş hayatlar durumu var

Cemaat yapılanmasında yurtlarda ya da evlerde yaşı büyük olan (genelde üniversite öğrencileri) "abi", "abla" tanımlı kişilere belletmen denirdi. Çeşitli görevleri vardı hepsinin.
Normal devlet yurdunda , gece bekleyen herhangi bir öğretmene de belletmen denir.
Meslek lisesi ve vakıf yurtlarında kalan biri olarak söylüyorum ,yıl 96-2003

içten içe bu tipler o kadar mutluki - bu videolarla meşhur oluyorlar. iki küfür 1 Tv kırma ile hayatlarının tepe noktasına ulaşıyorlar. en az bizim kadar mutlu bu tipler.
Bunlari buraya atmayalım. Adam durmadan küfür ediyor. Pic falan diyor kazima. Umarim mahkeme kağıdı gider evine

Bunlari buraya atmayalım. Adam durmadan küfür ediyor. Pic falan diyor kazima. Umarim mahkeme kağıdı gider evine
epik komik seviyesi yoksa anlamı yok katılıyorum.

ama türkiyede buna gönderene kadar nerelere mahkeme kağıtları gitmiyor allah bilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt