Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.314
- 30.147
- 1.988
Kafayi yemişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belletmen neymiş ilk defa duydum ? Evin sahibi gibi birşey miEkli dosyayı görüntüle 235503
Bu arkadaş da cemaatin etinden suyundan geçmiş. Belletmen kelimesini kolay kolay kullanan bulamazsınız
Cemaat yapılanmasında yurtlarda ya da evlerde yaşı büyük olan (genelde üniversite öğrencileri) "abi", "abla" tanımlı kişilere belletmen denirdi. Çeşitli görevleri vardı hepsinin.belletmen neymiş ilk defa duydum ? Evin sahibi gibi birşey mi
Ya anasını ya değişik değişik şeyler kafayı yersin.Cemaat yapılanmasında yurtlarda ya da evlerde yaşı büyük olan (genelde üniversite öğrencileri) "abi", "abla" tanımlı kişilere belletmen denirdi. Çeşitli görevleri vardı hepsinin.
Normal devlet yurdunda , gece bekleyen herhangi bir öğretmene de belletmen denir.Cemaat yapılanmasında yurtlarda ya da evlerde yaşı büyük olan (genelde üniversite öğrencileri) "abi", "abla" tanımlı kişilere belletmen denirdi. Çeşitli görevleri vardı hepsinin.
Bunlari buraya atmayalım. Adam durmadan küfür ediyor. Pic falan diyor kazima. Umarim mahkeme kağıdı gider evineiçten içe bu tipler o kadar mutluki - bu videolarla meşhur oluyorlar. iki küfür 1 Tv kırma ile hayatlarının tepe noktasına ulaşıyorlar. en az bizim kadar mutlu bu tipler.
epik komik seviyesi yoksa anlamı yok katılıyorum.Bunlari buraya atmayalım. Adam durmadan küfür ediyor. Pic falan diyor kazima. Umarim mahkeme kağıdı gider evine