- 19 Mart 2014
- 29.489
- 30.934
- 2.718
Bjk'nin bay geçtiğini fark etmedik bile anasını satayım. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ben de arıyorum ama Twitter’dan sormak lazımİcardinin son dakika şaplağının muhakkak tribün çekimi vardır ama bulamadım yav, bulduran olursa haber edin renkdaşlar. Ezikler de vardır da onlar vermez herhalde nete, tribüne girmiş ajan lazım.
Yemin ederim öyle dakika da öyle bir gol ki, formamıza hakaret olmasa '' bakın boşaldım, alın bununla gö.ünüzü silin ''diye formayı uzatıyor derdim.Ben de arıyorum ama Twitter’dan sormak lazım
Sırf şu çocuğu görmek için izliyorum bunların videolarını. En çok tık kazandıran yavrucağı maça götürmeyerek ayıp etmişler.
Yemin ederim öyle dakika da öyle bir gol ki, formamıza hakaret olmasa '' bakın boşaldım, alın bununla gö.ünüzü silin ''diye formayı uzatıyor derdim.
Ama demiyorum![]()
Ercan Ahmetler
Henuz youtube düşen video yok renkdas, bugün yarın yüklenir bence. Ben sadece sunu gördüm şimdilikİcardinin son dakika şaplağının muhakkak tribün çekimi vardır ama bulamadım yav, bulduran olursa haber edin renkdaşlar. Ezikler de vardır da onlar vermez herhalde nete, tribüne girmiş ajan lazım.
Güzel açı, tribüne aferim pür dikkat izlemiş çıt çıkarmamışlarHenuz youtube düşen video yok renkdas, bugün yarın yüklenir bence. Ben sadece sunu gördüm şimdilik

Bjk bay gecmedi sankibjk birini yenmedi mi 2-1 ne ara bay geçti bunlar yeminle anlayamadım bu hafta sonu mu oynamadilar hafta içi mi ?