Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altayi bu kadar gomuyorlar ama kotu kaleci degil kesinlikle

yazik ortalama taraftar zekasi bu iste bizde bundan cok var once les defanslarina veryansin etsinler basta serdar aziz olmak uzere.
2020-21 sezonunda ligin en başarılı kalecisiydi. Sakatlıklar felan 2 senedir eski halinden eser yok.

32:02'yi görünce içim parçalandı. :asd:

Güldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var ;D

ofsayt.webp

Nerede ulan ofsayt allahsız kitapsızlar @GuntekinOnay

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında manevi farklar da var. Bizi yenselerdi de bizim onlardan daha başarılı olacağımızı, daha mutlu olacağımızı değiştirmeyecekti o sonuç. Takım ruhu candır

Güldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var ;D

Ekli dosyayı görüntüle 187036

@Uğur İz bunu twitterdan paylassana resmi ehsabi scofieldi falan taglayip

Ekli dosyayı görüntüle 187036

Vay arkadaş ofsayt değilmiş pozisyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt