Onur AVCI
Aslan Üye
- 20 Aralık 2008
- 8.724
- 5.153
- 1.963
32:02'yi görünce içim parçalandı.![]()
Bh fenerli değil bence çok mantıklı cümle kuruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en iyi cekim bu olabilir
Vlog günü ilan ettim bugün.2020-21 sezonunda ligin en başarılı kalecisiydi. Sakatlıklar felan 2 senedir eski halinden eser yok.altayi bu kadar gomuyorlar ama kotu kaleci degil kesinlikle
yazik ortalama taraftar zekasi bu iste bizde bundan cok var once les defanslarina veryansin etsinler basta serdar aziz olmak uzere.
pkk ve fetö ile ayni sirada bunlar. Polis arabalarini yakiyorlar, devlet kurmak istiyorlar. Kapatin sunlari
aha bu daha da iyi ik gsli tribune sizmis
Hahaha yine bir başyapıt@Can BÜYÜK Bizim güldüğümüz o adam reis yine şarkı yapmış video atmış yav![]()

Sgdhhjjk![]()
@Uğur İz bunu twitterdan paylassana resmi ehsabi scofieldi falan taglayipGüldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var
Ekli dosyayı görüntüle 187036
Nerede ulan ofsayt allahsız kitapsızlar @GuntekinOnay
Vay arkadaş ofsayt değilmiş pozisyonGüldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var
Ekli dosyayı görüntüle 187036
Nerede ulan ofsayt allahsız kitapsızlar @GuntekinOnay
Pozisyonun ofsayt olduğunu düşünüyorum. Şu açıda da bizimkinin omuz önde görünüyor@Uğur İz bunu twitterdan paylassana resmi ehsabi scofieldi falan taglayip
Aslında görüntü daha net olsa anlaşılır sanki. Arkadaki turunculu bir güvenlikçi var sanki, o görüntüyü manipüle ediyor.Pozisyonun ofsayt olduğunu düşünüyorum. Şu açıda da bizimkinin omuz önde görünüyor