Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Şu kadın da oldukça itici biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deri yelek giyinip uğur Dündarı kırbaçlayan arkadaş bu olabilirŞu kadın da oldukça itici biri
Bosver Uruguay'i. Hangi Anadolu kulübünde net 11'e yazilir? Bizim Ontivero'dan hallice bir transfer. Transfermarkt'a bakip heyecanlaniyordu kus beyinliler.adamı salsalar Uruguay liginin ilk 4e giremeyen takımlarında alacak soluğu ama gel gör ki transfermarkt denilen sitede 14 milyon avro piyasa değeri var , Di Maria falan burhan eşer kalıyor yanında)
deri yelek giyinip uğur Dündarı kırbaçlayan arkadaş bu olabilir
Kocası olsan ilişki yaşamazsın.Evlat olsa eldivenle sevilmez
uğur dündarın latex kıyafetle kırbaçlandığını hayal edince beni bi gülme aldıAdamlar ezikligin fetişizmini yaşıyor. Kırbaçtan hoşlanan, içinde bastırdığı sapikliklari olan bir kitle bunlar. Winner olmak onlara göre değil. Ben ciddi ciddi şüphelerim var bunlardan, mesela o uğur Dündar özel hayatında bdsm giyinip kendini kırbaçlattiriyor olabilir. Dışardan normal görünüp iç dünyasında büyük ruhsal dengesizlikleri olan profiller bunlar.
%99'u ruh hastası bunların. Ya hep böylelerdi ya da son 30 yılda biz hasta ettik bunları. Çoğu umutsuz vaka.
Benim için fark etmez. Ayrım yapmam sever geçerim.Evlat olsa eldivenle sevilmez
Kuduran şikeci
Cocuklugumda tv de bir reklam donuyordu galiba numarayi ara gulben ergen ile konus yada farkli bir unluydu.Yeni tavsiye edilen psikiyatri algoritmalarında hastaya ilk Sorulan soru çocukluğu ile ilgili hatırladığı ilk şey yerine hangi takımı tuttuğu olacakmış.
Fenerbahçe cevabında direk servise yatırma öneriliyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi