Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar cidden komedi

ok.gif
66YozgatFB - 07.09.2022 16:32​
bos.gif

Mesajı Gönderen: BcrOzz:cLink:3680071

Birak alsinlar onuda.

Gordugum en bos topcu olabilir. Ne assist yapar ne gol atar. Sadece cok hizli kosuyor diye topcu yaptilar adami.

Kapanan takimlara karsi hic bir ise yaramaz. Alan bulacakta‚ kosacakta ve son pasi veya sutu iyi yapacak.

Umarim buna guvenip yola cikarlar.

Osayi > Adama Traore

adamlar cidden komedi

ok.gif

bos.gif

Birak alsinlar onuda.

Gordugum en bos topcu olabilir. Ne assist yapar ne gol atar. Sadece cok hizli kosuyor diye topcu yaptilar adami.

Kapanan takimlara karsi hic bir ise yaramaz. Alan bulacakta‚ kosacakta ve son pasi veya sutu iyi yapacak.

Osayi > Adama Traore​

Osayi'nin iş yaptığı ligde tüm Yozgat'ı sırtına alıp rakip kaleye girer Traore.

adamlar cidden komedi

ok.gif

bos.gif

Birak alsinlar onuda.

Osayi > Adama Traore​

Ulan bunlar manyak ciddi diyom

Onların forumda sikiller diye bir eleman var. Yazdığı postlarin %99 u SAAAAOOOLLL
Yemin ediyorum ruh hastası dolu

Transferi biz yapıyoruz ses yine bu zerzevatlardan çıkıyor.

Davaroğlu davarlar.

Hasta fenerli bir arkadaşım vardı ki zaten hasta olmasa fenerli olmazdı ya neyse, bana bir defasında "ben bile girmiyorum antuya, hepsi aşırı fanatik, mantıksız herifler, senşn ne işin var" demişti ki şu anda 50 yaşındaki bu arkadaşın kolunda daum dönemindeki şampiyonluk bayrağının ipi bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt