Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2013
- 3.443
- 899
- 1.103
canlilar guc nefes alir :sadece ölüler görur gibi bisey sanirim.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canlilar guc nefes alir :sadece ölüler görur gibi bisey sanirim.
Bu malmı casemirodan iyiymiş öküz gibi adama dalıp sürekli faul yapmaktan başka bir özelligini göremedim gerci fener macı izlemem ama gecen izlemek zorunda kaldım her topa girisi faul
bu eleman geçen sene bursasporda kiralıktı. bursasporu da takip ettiğimden biliyorum bu çocuğu. hiçbir vasıf görememiştim.Bu malmı casemirodan iyiymiş öküz gibi adama dalıp sürekli faul yapmaktan başka bir özelligini göremedim gerci fener macı izlemem ama gecen izlemek zorunda kaldım her topa girisi faul
Ama Arda yi biz abartmadik Arda Atletico Barcelona da oynadı Messiyle yan yana oynadı Arda Güler felan oynasın bu takım larda ondan sonra görelimİsmail iyi oyuncu ama casemironun kramponlarını bile taşıyamaz, bizim ülke olarak sorunumuz bu zaten.
Biraz parlayan genç topçu olunca hemen ondan iyi bundan iyi, hee iyi, zaten yabancı gözlemciler mal, 70 M€ Casemiroya vermiş İsmail gibi yıldız varken.
İyi olanları zaten Ajax, Lille, Sevilla vs topluyor. Bırakmıyorlar bize.
Messi de Arda Turan'ın kramponlarını taşıyordu, arda futbolu kafada bırakalı 5 yıl oldu, şimdi messi Arda gülerin kramponlarını taşıyor.
Adam hala Ligue 1 ve ŞLde gol atıyor.
Tuncay yeni CR7 idi zamanında, adamın esamesi okunmayalı yıllar var, CR7 yaşına bakmaksızın rekor üstüne rekor kırmış.
Ozan Kabak da yeni van dijk idi, takım takım geziyor. Yetenekli ama işte malzeme bu kadar.
Bu taraftarlar ve basın neyin kafasını yaşıyorsa. Salın abi çocukları herkes messi ronaldo olmucak ya, bu şartlarda Aurelio ve Saidou gibi disiplini çalışkanlığı, Attiba Gomis gibi işe saygısı olsun.
Yıllardır gençlere baskı kurmaktan çocukları harcayıp durduk, F5 taraftarı da bu konuda net başı çeker.
Renktaş ülke olarak biraz parlayanı abartıp baskı kuruyoruz üzerinde. Her genç yıldız olacak diye bir kaide yok bunu demek istiyorumAma Arda yi biz abartmadik Arda Atletico Barcelona da oynadı Messiyle yan yana oynadı Arda Güler felan oynasın bu takım larda ondan sonra görelim
İsmail in kramponlarını taşıyorOmer Faruk vardi ona noldu yav messi filan olacakti buyuyunce en son
Olabildi mi?

Stuttgart 2. lige yolladi ve orda bile forma sansi bulamiyor. Bu gidisle 2024 de Türkiyeye geri döner.Omer Faruk vardi ona noldu yav messi filan olacakti buyuyunce en son
Olabildi mi?
Arda futbolu bıraktı...Ömer Faruk'un balon olduğu
Arda'nın ise büyük topçu olacağı
İzlediğim ilk 20 dakikadaki izlenimlerimdi ikisi için de.