Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw adam 2008'de ülkeye döndü, ben doğuştan Fenerliyim dedi, sembol oyuncuları oldu, bize saha içinde dışında her türlü itliği yaptı, 10 sene oynadı herhalde aralıklarla ona rağmen bu lafları ediyorlar. Demek bir de bizim sembol oyunculardan olsa neler diyeceklerdi. Kafayı üşütmüşler iyice.

Ya yuhh yaa yuhh bunlar iyi oynayınca ben kendi adıma konuşuyorum hakkını verdim iyi oynadılar iyi pres yapıyorlar dedim biz Basaksehir'e 7 atmışız utanmadan sıkılmadan şike diyorlar, hakem diyorlar ya siz süzme salaksiniz ey feneeliler fener bunların beyninde bir tümör gibi bisey fenee lafını duyunca salaklaşiyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne anlatiyor bunlar? Basak Fenere karsi sov mi yapti sanki? Gelmisler Galatasaraya yatti demeye getiriyolar, birde utanmadan hakeme mi laf atmilsar ? Dogru normal bir mac yöneten hakem cikinca karsilarina hemen bizi dogradi derler.

helaya gitmemle başlayan 1-0lık maçın 3-0 gelmesi ile başlayan süreç 7-0 ile bitti :asd:

Galibiyetin %1 payı bana yazar
Senin bıraktığın yerde de ben gitmişim, döndüğümde 3'ten 5'e çıkmıştı. Senkronize sıçarsak şampiyonluğu getirebiliriz renktaş :poop:

Kendilerinin 6 attiklari Kasimpasa macinda Kasimpasa stoperde genc bir forveti oynatti. Bakin forvet oyuncusunu stoper diye oynattilar, o cocuk kirmizi kart yedi hem de ve bu mactan sonra alt lige kiraladilar direkt. Sonra sike diyip duruyorlar.

Ulan sizden ala sikeci mi var bu dünyada. Herkesi kendileri gibi biliyorlar. Hee canim hee Emre B. Galatasarayli oldugu icin bilerek 7 yedi. Adam o kadar büyük Galatasarayli ki daha yeni baslamis teknik direktörlük kariyerinde böyle bir seyi göze aliyor ve tarihe geciyor. Insanda biraz akil olur.

29cu dakika da atilmis bir yorum🤣

morefe - 12.11.2022 20:29​
bos.gif

Bize Muhhlammed gibi kaleci lazimdi.Ayagi vok iyi kaleci sogukkanli bizi cok rahatlatirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt