Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
Rapaic Fırtınası - 26.12.2022 10:08​
bos.gif

Ofsayt taktiğinin bir yerde patlayacağı belliydi zaten. 3 lü savunma da öyle. Çok eforlu oyun oynuyoruz ve sıkışık takvime gireceğiz yine‚ büyük sıkıntı çıkaracak bize.

Jesusun önlem alması lazım. Başarısız olursa kimse jesus falan dinlemez tenekeyi bağlar. 8 senedir kupa yüzü görmedik başarı için babamı tanımam.

_stinson_ - 30.12.2022 02:00

Şimdi bu maç o gol sayılıp kaldığı yerden oynanacak mu oynanmayacak mı? Sivas küme düşerse bunun hesabını kim verecek?

Semih - 29.12.2022 20:39

iyi figüranlık yapıyoruz bu kirli lige‚ midem bulandı ‚ kusmak istiyorum.

yazık!

Mesajı Gönderen: BizimCocuklar:cLink:1798671
Oncelikle ertugrulun kirmizisina sebep olan iki sari da dogru‚ ilki yuze mudahale ikincisi zaten ceza alani uzerinde infaz‚ tartismasiz iki sari

Gs nin yedigi gol oncesi verilen sari ve faul de dogru‚ cunku oliviera tepki olarak rakibi iterek dusuruyor‚ hakem atliyor ama yardimci uyariyor. Karar dogru

Boey in kirmizi istenen pozisyonunda sari verildi‚ top ayakla oynama mesafesinde iken oyuncu kafasini indiriyor‚ istemsiz bir mudahale ama yine de tedbir yukumlulugu oldugu icin sari kart dogru‚ bundan ihrac olmaz

Son saniyedeki penalti iptali de dogru‚ pozisyon penalti ancak oncesinde cok net bir ofsayt var‚ yardimci atlamis‚ top tekrar rakibin kontrolune gecmeden penaltiya sebebiyet veren pozisyon gerceklestigi icin geriye donulmesi gerekiyor ve iptal hakli

En sona biraktigim da haliyle iptal edilen gol‚ iptalin gerekcesi cizgi uzerindeki robin yalcinin nelson ve muslerayi engelledigi ancak benim gorusume gore bu pozisyonda seklen bir ofsayt tesbiti imkansiz‚ tut ki ofsayt varsa dahi atilan golde rakibin hareketini kisitlayacak bir kanit gormuyorum‚ gol iptalini hatali buluyorum

hatali denmez ona. Eger Hakem o pozisyon da 5dk birsey ariyorsa. Birsey bulamadan yinede sacma bi Karat veriyorsa. Bu hata degil ŞAIBEDIR...

ok.gif
curas - 30.12.2022 00:09​
bos.gif

Mesajı Gönderen: BizimCocuklar:cLink:1798654
Bu mactaki ilginc pozisyonlarla ilgili yorumlarimi kurallar ile izah ederek yazacagim. Besiktas macina da bakalim toptan degerlendiririz

Mertens´in Sivasspor´lu futbolcunun direkt beline attığı kırmızı kart hatta kıpkırmızı olması gereken tekmeyi de anlattınız mı ?

Mesaj curas tarafından düzenlenmiştir...
ok.gif
_stinson_ - 30.12.2022 02:00​
bos.gif

Şimdi bu maç o gol sayılıp kaldığı yerden oynanacak mu oynanmayacak mı? Sivas küme düşerse bunun hesabını kim verecek?

Bir de o pozisyonu sona bırakmışmış. Akıl da yok bunlarda. Kronolojik yaz işte skoru da yazki birşey değişmeyeceğini görmüş olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt