Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ignacio - 30.12.2022 15:49​
bos.gif

Sinirden kendimi öpücem şimdi. Ben sinirden uyuyamamisim gece. Gsli cevremle bildigin kavga etmisim. Bizim baskana bak.

Ali Koç‚ madde kullaniyor olabilir mi?

🤣🤣

Kadirhan_1907 - 30.12.2022 16:24​
bos.gif

İki tarafında açıklamalarını dinledim. Şu bir gerçek ki Ali Koç dededen zengin olmasa koç fabrikasına bekçi olamazdı. Ali koç eğer madde bağımlısı değilse‚ bir insan çocukluğundan itibaren en özel hocalarla büyüyüp nasıl iki laf konuşmaktan bu kadar aciz olabilir aklım almıyor. Ne iyi bir ses tonu var‚ ne basit kelime seçimleri‚ ne de iyi bir diksiyon. Şenol Güneş gibi ağzında bir şeyler geveleyip duruyor. Aziz başkan bile R harfini kullanmadan daha anlaşılır konuşuyordu bundan.

Öte tarafa bakıyorsunuz. Dursun Özbek seçildiğinden beri kaç kere çıkıp konuştuğunu gördünüz? Koymuş altına bir bücürü‚ cengaver gibi her yerde her açıklamayı onun üzerinden yaptırıyorlar. Bizimki de orda burda eline bir megafon alıp her yerde boşboş konuşup rezil ediyor koca camiayı. Yahu sen de adam gibi bir basın sözcüsü çıkarsana erdenin karşısına. Adamlar bürokratik olarak ezim ezim eziyorlar bizi. Avusturya kralının Osmanlı sadrazamına denk sayıldığı gibi adamlar başkanvekillerini bizim başkanın dengi sayıyorlar resmen. Ali Koçta medya önünde Erden Timura ne çok para harcadın kehkeh diye takılıp kabul ediyor bu hiyerarşiyi. Bizim taraftarda büyük başkan ne laf koydu ama diye şakşaklıyor. Bugünkü karşılıklı açıklamalarla yavuz hırsız ev sahibini bastırdı yine kusura bakmayın. Bizim gibi mıymıy‚ pasif bir camia daha yok.

ignacio - 30.12.2022 15:49​

[TR]

[TD]
bos.gif

Sinirden kendimi öpücem şimdi. Ben sinirden uyuyamamisim gece. Gsli cevremle bildigin kavga etmisim. Bizim baskana bak.

Ali Koç‚ madde kullaniyor olabilir mi?

[/TD]
[/TR]
yaw arkadaş ne kadar boş hayatları var bu adamların yani su mac için mi sinirden uyuyamamış
adamın ya başka derdi yok yada kafayı yemiş bunlarınki taraftarlık felan değil tamamen eziklik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt