Ozan Guney
Sarı Üye
- 15 Haziran 2019
- 842
- 866
- 638
|
|
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
|
|

Biz sizi evire cevire yendik utanmıyor musunuz ulan
BaY-FB - 13.01.2023 20:40
![]()
Sivas gs maçı tekrarlansaydı.
Başak gsye yatış yapmasaydi.
Bizim mactan onceki macta gsye boş kaleye golu atsalardi.
Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Ali Koc inatci herif birakmaz. Piskopatlik var o herifteŞampiyon olmazlarsa Ali Koç'un kalabileceğini sanmıyorum, tek yolu Uefa finali falan olur kalması için.
Neyi bırakmıyor olm taraftar tepkisine kimse dayanamaz.Ali Koc inatci herif birakmaz. Piskopatlik var o herifte
Ali Koç giderken sponsorlukları da çeker mi acaba?? Yan branşlara falan da deli para basıyorlar gitsin artıkŞampiyon olmazlarsa Ali Koç'un kalabileceğini sanmıyorum, tek yolu Uefa finali falan olur kalması için.
Kısa vadede hayır ama orta vadede cüzi bedellere düşürür, amatörlere katkı sağlayacağını sanmıyorum ayrıldıktan sonra.Ali Koç giderken sponsorlukları da çeker mi acaba?? Yan branşlara falan da deli para basıyorlar gitsin artık
Aziz 20 yıl dayandı bu da dayanır be admirimNeyi bırakmıyor olm taraftar tepkisine kimse dayanamaz.
Aziz'i paralı köpekler mevzusuna kadar çok seviyordu tribünleri. Şampiyon oldu diye seçtiler bir daha ama sonrasında rekor oyla kaybetti.Aziz 20 yıl dayandı bu da dayanır be admirim
@Kolpa Kemal Kürek benim ustatimdir ondan bana gectiAziz'i paralı köpekler mevzusuna kadar çok seviyordu tribünleri. Şampiyon oldu diye seçtiler bir daha ama sonrasında rekor oyla kaybetti.
Kolpaya son ver Barış.
He de gec dayi uyandirmaBiz sizi evire cevire yendik utanmıyor musunuz ulan
![]()
Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Şöyle yorum yapan biriyle aynı takımı tutsaydım o takımı bırakırdım, ben böyle bir gerizekaliyla aynı takımı tutamam mutlaka bir sorun vardır derdim.
![]()