Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
ben bir türlü üye olamadım antuyaYalnız yeni sitelerini beğendim fakat üyelik sistemleri kötüye gitmiş.
Bir el atmaları sart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bir türlü üye olamadım antuyaYalnız yeni sitelerini beğendim fakat üyelik sistemleri kötüye gitmiş.
Bir el atmaları sart
Benim kuzenim fenerli o bile üye olamıyor. Aktivasyon sistemleri berbat diyordu bir link geliyormuş sadece rakamlı falanAdamların elinde bi forumları kalmıştı, Koç başkan onun da icabına bakmış anlaşılan

Eerol var oda cok komikYozgatlı yok olmuş, arıyorum arıyorum bulamadım forumda![]()
Onunla birlikte birisi daha vardı garip isimli, o da fena. Bunlar sabah akşam birbirlerinin yalanlarına inanıp bize saydırıyordu, en sonunda birisi bunlara fena patlamıştı geçen haftaEerol var oda cok komik

İnşallah mail'i şifreyi falan unutmuştur da giremez ruh hastasıYozgatlı yok olmuş, arıyorum arıyorum bulamadım forumda![]()

Valencia bile götüyle gülmüştür bu başlığaAntu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi
Antu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi.forum.antu.com
Hahahaha icardi mi valencia mi diye baslik acmislar
Eski olsa neyse daha yeni acmislar

KuytSariKanarya