Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb space odasi:

Koc aileye yakindan dostum

bayern ciddi sekilde Icardiyele ilgileniyormus

Galatasaray yüzünden yemin ederim futbol keyfim falan kalmadı.

Bu kadar iğrençlik ,rezillik olamaz.

Bir Lale Orta tutturmuşlar... Ulan hep MHK başkanları GS'li mi olacak? Tarihin gördüğü en azılı gs'lilerden Sabri Çelik size şampiyonluklar kazandırmadı mı?

Şuanki tff başkanı gs'li değil mi? velev ki kadın Fenerli olsun... yemin ederim kusucam artık algı operasyonlarınızdan kendinizi zeki sanmanızdan... bıktırdınız ya
Hiçbir spor branşında fenerli biri başkan yada yönetici olmamalı çünkü gerçekten sağlıklı düşünemiyorlar bir hastalık bu, mantık devre dışı kalıyor.
Bknz
Fazıl Say
Uğur Dündar
Nejat İşler

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur Dündar’ın taaaaa ..... Yıllarca objektiflik adı altında duyar kasan ve 5 kuruş etmeyen bir insan.
Bak mesela usta aklıma yeni geldi kusura bakma.
Ali Kırca ve rahmetli Mehmet Ali Birand da ikisi çok iyi Galatasaraylidir ama rakip takimlara karşı en ufak yanlışları olmamıştır kendu çalıştıkları kuruluşları fb düşmanlığı ile yönetmemistir ama bu ugur dundar sözcü'yu fener medyasi gibi kullanıyor. O zaman senin o iktidari eleştirdiğin hak, hukuk, adalet manşetlerin samimiyeti hiçbir şekilde kalmıyor koca bir çöp oluyor o paçavra gazeten

ForumFB de Commandos diye bir dayi var, yemi ederim bizim Baris dedemiz onun futbol bilgiisne 10 carpar.

Hayatimda oyle cahil ve futbol bilgisinden uzak bir insan gormedim,

@commandos

mal herif
2 gün önce fbli gibi takılıyordum forumlarında adam fenere Kayserili onuru istiyor. Ben onur vasat ne işi var bizde diyorum adam onuru bir övüyor menajeri olsa bu kadar övmez . Ali Koç bunları artık nasıl vasata alıştırdıysa en son dayanamadım kendimi ifşa ettim. 😂

2 gün önce fbli gibi takılıyordum forumlarında adam fenere Kayserili onuru istiyor. Ben onur vasat ne işi var bizde diyorum adam onuru bir övüyor menajeri olsa bu kadar övmez . Ali Koç bunları artık nasıl vasata alıştırdıysa en son dayanamadım kendimi ifşa ettim. 😂

dha iyi iste super hahaaahaaaaahaa

dha iyi iste super hahaaahaaaaahaa

dün ben de aynısını sordum.bayern için o paralar sucuk ekmek gibi.Neden vazgeçtiler acaba?

Ferit Şahenkin Dinao zagreble çok iyi ilişkileri var Petkovici isteyene getiririm falan demişti hatta.DZ vermeyeceğiz onu ama Livakovic satılık dedi.

getirsin işte hediye etsin Livakovici.Yalnız çok bilmişlik yapmıyorum sadece Turnuvadaki performansına göre istiyorum bilen varsa takımında bilgi verebilir

@Mustafa İnaç

@Mustafa İnaç

Onur Bulut makarasi falan dönüyor diger tarafta

Ya o forumda yada bu forumda saglam kekleniyor insanlar yakinda kokusu cikar fazla sürmez

@alper
NKFVASSSS

@Mustafa İnaç

Onur Bulut makarasi falan dönüyor diger tarafta

Ya o forumda yada bu forumda saglam kekleniyor insanlar yakinda kokusu cikar fazla sürmez

@alper
NKFVASSSS
😂😂 Ulan inşallah alırlar onuru bu herif'te rahatlar. Bizden birisi de olabilir . Aydın vardı bi ara onun gibi bir şey de olabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-01-31-02-19-52-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.webp
    Screenshot_2023-01-31-02-19-52-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 83
İcerdeyiz baba. Ince ince trollemesi çok keyifli. Bütün konuları görebilmek uğruna kendimi hemen belli etmeme kararindayım. Galatasaray galibiyeti ve fener yenilgilerinde hem antu hem fbforum'a hakim olmak lazım. Aslında bura ziyaretcilere kapansa planlı troll harekatı bile yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt