- 1 Mayıs 2018
- 57.225
- 48.019
- 3.873
Senin düşüncen gibi duruyor mesaj
forumfbden caldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin düşüncen gibi duruyor mesaj
Mesajdan anlaşılmıyor onu demek istedim. Kim nerede yazmış falanforumfbden caldim
alper abi en son nezaman bueno yedinMesajdan anlaşılmıyor onu demek istedim. Kim nerede yazmış falan![]()
2-3 hafta olmuşturalper abi en son nezaman bueno yedin
alper abi en son nezaman bueno yedin
2-3 hafta olmuştur
Hiçbir spor branşında fenerli biri başkan yada yönetici olmamalı çünkü gerçekten sağlıklı düşünemiyorlar bir hastalık bu, mantık devre dışı kalıyor.Galatasaray yüzünden yemin ederim futbol keyfim falan kalmadı.
Bu kadar iğrençlik ,rezillik olamaz.
Bir Lale Orta tutturmuşlar... Ulan hep MHK başkanları GS'li mi olacak? Tarihin gördüğü en azılı gs'lilerden Sabri Çelik size şampiyonluklar kazandırmadı mı?
Şuanki tff başkanı gs'li değil mi? velev ki kadın Fenerli olsun... yemin ederim kusucam artık algı operasyonlarınızdan kendinizi zeki sanmanızdan... bıktırdınız ya
Uğur Dündar’ın taaaaa ..... Yıllarca objektiflik adı altında duyar kasan ve 5 kuruş etmeyen bir insan.Hiçbir spor branşında fenerli biri başkan yada yönetici olmamalı çünkü gerçekten sağlıklı düşünemiyorlar bir hastalık bu, mantık devre dışı kalıyor.
Bknz
Fazıl Say
Uğur Dündar
Nejat İşler
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş adam boş iki böcekli fırın basınca millet buna usta gazeteci dedi işte, şişirilmiş bir balonUğur Dündar’ın taaaaa ..... Yıllarca objektiflik adı altında duyar kasan ve 5 kuruş etmeyen bir insan.
Bayern karakter sikintili oyuncu almazfb space odasi:
Koc aileye yakindan dostum
bayern ciddi sekilde Icardiyele ilgileniyormus
Bak mesela usta aklıma yeni geldi kusura bakma.Uğur Dündar’ın taaaaa ..... Yıllarca objektiflik adı altında duyar kasan ve 5 kuruş etmeyen bir insan.
2 gün önce fbli gibi takılıyordum forumlarında adam fenere Kayserili onuru istiyor. Ben onur vasat ne işi var bizde diyorum adam onuru bir övüyor menajeri olsa bu kadar övmez . Ali Koç bunları artık nasıl vasata alıştırdıysa en son dayanamadım kendimi ifşa ettim.ForumFB de Commandos diye bir dayi var, yemi ederim bizim Baris dedemiz onun futbol bilgiisne 10 carpar.
Hayatimda oyle cahil ve futbol bilgisinden uzak bir insan gormedim,
@commandos
mal herif
2 gün önce fbli gibi takılıyordum forumlarında adam fenere Kayserili onuru istiyor. Ben onur vasat ne işi var bizde diyorum adam onuru bir övüyor menajeri olsa bu kadar övmez . Ali Koç bunları artık nasıl vasata alıştırdıysa en son dayanamadım kendimi ifşa ettim.![]()
dha iyi iste super hahaaahaaaaahaa
Ben kendimi ifşa edince adam bir de demek ki onur konusunda haklıymışım diyor hala harbi rahatsız biridha iyi iste super hahaaahaaaaahaa
@Mustafa İnaç
Onur Bulut makarasi falan dönüyor diger tarafta
Ya o forumda yada bu forumda saglam kekleniyor insanlar yakinda kokusu cikar fazla sürmez
@alper
NKFVASSSS
Ulan inşallah alırlar onuru bu herif'te rahatlar. Bizden birisi de olabilir . Aydın vardı bi ara onun gibi bir şey de olabilir.