Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.259
- 72.854
- 5.188
Sergen zeren iyimserliği antu versiyonBu adamın yıllardır umut pompalamasına hastayım ya
Ekli dosyayı görüntüle 190659
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen zeren iyimserliği antu versiyonBu adamın yıllardır umut pompalamasına hastayım ya
Ekli dosyayı görüntüle 190659
Nick beni biraz dusundurmedi değil
herifler artık rakip ceza sahasındaki pozisyonu değil direkt başka maç paylaşıyor inanılmaz yaw
Koç buna tasma takmış. Ölse sevinecegim biriTurgay demirin amacı gazetecilikten kazanamadığı paraları, küfür yiyerek tazminatla kazanmak
kolay dediği Giresun bunları yendi. Ümraniye berabere kaldı hakem filan gecen haftada yine hakemle aldılar. Antalya kolaymış vs vs.nasil kolay maclar bitti
Çıkan sosyal medya kanunu da boş çıktı. Yalan zirve yapmış durumda, hele bi fb taraftar hesabı var her hafta yalan paylaşımlar yapıyor ama 0 yaptırımTop adamın koluna çarpıyor hala penaltı yok şike diye ağlıyorlar pis köpekler. süper mal herifler
Forumfb yönetimi beni banlayarak büyük bir hata yaptı. İki haftadır maç konularını ben açıyordum ve hepsinde de kazanıyorduk.
Eğer banimi açarlarsa gelecek haftaki konuyu açabilirim.
ne lobiymiş arkadaş. utanmasalar rambo okanı mhk nın başına getirecekler hala lobi diyor hırbolar
dış mihraklar diye ortalıkta gezen heriflere döndüler iyice.