Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu rakip dediğimiz andavallar başarıyı tek bir adamın getirdiği (başkan, hoca, topçu vs) algısından çıkana kadar ayağımızın altında paspas olmaya devam ederler. gerçi bu ülkenin de sorunu, o yüzden bi 100 yıl daha artıklarımızdan yiyecekler gibi görünmekte.

Fenerli arkadaşlarım bugün üzdüler beni harbiden üzdüler. Ali koca falan da sovmuyolar artık bizim maça da bakmadilar akşam. Kafayı yemiş gibiler dalga geçince tepki de vermiyorlar. Ben üzüldüm arkadaşlar açık söyleyim çok üstlerine gitmeyin harbiden her şeyi yapabilirler psikolojileri bozuk hem de öyle böyle değil.

Fenerli arkadaşlarım bugün üzdüler beni harbiden üzdüler. Ali koca falan da sovmuyolar artık bizim maça da bakmadilar akşam. Kafayı yemiş gibiler dalga geçince tepki de vermiyorlar. Ben üzüldüm arkadaşlar açık söyleyim çok üstlerine gitmeyin harbiden her şeyi yapabilirler psikolojileri bozuk hem de öyle böyle değil.
Sakin acimayin

Eve yeni geldim, izlemişler. Birazdan izlerim. Muslera canımı sıkmıştı, gülmek iyi gelir.

Dikkatimi çeken noktalar,

BJK'li eleman GS kazanır diyor, biz golü yeyince bol neşe, biz üflledikçe surat düşüyor. Hani FB'li eleman bu kadar motive olsa anlayacağım da siz neredesiniz kaç puan geride, hala kendilerini gizli lider mi sanıyorlar.

Bu soğukta evde forma, tişört modu takılma, sanırım çok zenginler ısıtmalar herhalde en üst derece.

Maç sonu ise ikisinin de bozulan suratları. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt