Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.805
- 15.421
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerizler kendileri otobüsle dönüyo, Konyanın maçı erteletmesine engel olamıyolar
Eve yeni geldim, izlemişler. Birazdan izlerim. Muslera canımı sıkmıştı, gülmek iyi gelir.
Maçtaymış.Mümtaz amcam yok mu
Hükmen verseler keşke bi daha da algı kasamazlar her bağırdıklarında bu olayı önlerine koyarız.
E daha dün konyaspor maçına çıkmayız diye tehdit ediyorlardi. Noldu şimdi bunlara maç oynama şevki gelmiş
Ya bu dalga geçince cevap vermemeleri benim de canımı sıkıyor. Eskiden bir mücadele ederlerdi, hiç bir şey demeseler biz de size 6 attık hebele hübele falan yaparlardı artık onu da yapmıyorlar; duvara karşı konuşuyormuşsun gibi oluyor.Fenerli arkadaşlarım bugün üzdüler beni harbiden üzdüler. Ali koca falan da sovmuyolar artık bizim maça da bakmadilar akşam. Kafayı yemiş gibiler dalga geçince tepki de vermiyorlar. Ben üzüldüm arkadaşlar açık söyleyim çok üstlerine gitmeyin harbiden her şeyi yapabilirler psikolojileri bozuk hem de öyle böyle değil.