Akın Sayman
Büyük Kaptan
o forumu ayakta biz Galatasaraylılar tutuyor her 10 mesajdan eminim 3 4 ü bizimkilerin mesajlarıForumfb de şuan 218 üye 529 konuk var hepiniz oraya eğlenmeye gittiniz deyil mi ayıp ayıp![]()
o forumu ayakta biz Galatasaraylılar tutuyor her 10 mesajdan eminim 3 4 ü bizimkilerin mesajlarıForumfb de şuan 218 üye 529 konuk var hepiniz oraya eğlenmeye gittiniz deyil mi ayıp ayıp![]()
beyler cango konuşuyor acele edinCango reis başladı şova, toplanın
Benim 3 hesabim var üçünde farkli fikir beyan ettim üç hesapta da hak verenler oldu sjsjsjsjo forumu ayakta biz Galatasaraylılar tutuyor her 10 mesajdan eminim 3 4 ü bizimkilerin mesajları
Seni gidi çılgın şey seniBenim 3 hesabim var üçünde farkli fikir beyan ettim üç hesapta da hak verenler oldu sjsjsjsj

Dişi Yakarış başladıCango reis başladı şova, toplanın

Aman tanrım açar açmaz bağırış çağırış bu ne yavCango reis başladı şova, toplanın

Hak verenler de Gsliydi muhtemelenBenim 3 hesabim var üçünde farkli fikir beyan ettim üç hesapta da hak verenler oldu sjsjsjsj
Sesi kısın uyarısı yapmayı unutmuşum. Sesi kısın lütfenAman tanrım açar açmaz bağırış çağırış bu ne yav![]()
Cango öyle, adamı delirtiyorlar, o da bağırmaya başlıyorBize gelseydi muhtemelen emre kılınç gibi kiralık bir yerlere gitmişti.bize gelmeyip fenere gittigi icin her gun aynanin karsisina gecip kendi yuzune tukuruyordur , omur boyu duyacagi bir pismanlik
Ben de söz istesem verirler mi?Sesi kısın uyarısı yapmayı unutmuşum. Sesi kısın lütfenCango öyle, adamı delirtiyorlar, o da bağırmaya başlıyor
Sanmıyorum. Bazen diğer takım taraftarlarına söz veriyorlar ama bugün olmaz o iş muhtemelen.Ben de söz istesem verirler mi?