Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.123
- 48.658
- 4.843
onun penceresinden farkli dusunuyordur fenerde kimse sevmiyor surekli isliklaniyorBize gelseydi muhtemelen emre kılınç gibi kiralık bir yerlere gitmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun penceresinden farkli dusunuyordur fenerde kimse sevmiyor surekli isliklaniyorBize gelseydi muhtemelen emre kılınç gibi kiralık bir yerlere gitmişti.
Benim Galatasarayli olduğum belli degil ki. Orijinal adım.Sanmıyorum. Bazen diğer takım taraftarlarına söz veriyorlar ama bugün olmaz o iş muhtemelen.![]()
Şansını dene ama şu an kendi tanıdıklarına söz veriyorlar, ortam çok gerginBenim Galatasarayli olduğum belli degil ki. Orijinal adım.
Çenenin yayını Cango küfür etmeyi bırak kafamız şişti. İyi akşamlar deyip çıkmak isterim.Şansını dene ama şu an kendi tanıdıklarına söz veriyorlar, ortam çok gergin![]()
@Sıddık SaraylıBen bu forumdan enstantaneler paylaşayım bugün
Ekli dosyayı görüntüle 197202
Ekli dosyayı görüntüle 197203
Ekli dosyayı görüntüle 197204
Ekli dosyayı görüntüle 197205
Ekli dosyayı görüntüle 197206
En bilinçli Fenerli susturulması lazımcangoyu kacırmayın bütün sinir stresinizi alır
Bu arada Cango'nun Ali Koç gitsin demesinin asıl sebebi de Aziz Yıldırım'ın gelmesini istemesiÇenenin yayını Cango küfür etmeyi bırak kafamız şişti. İyi akşamlar deyip çıkmak isterim.