- 1 Mayıs 2018
- 53.033
- 43.456
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya biz bu sene bu kadar puan toplamasaydık,her sene bu kadar iyi olamayabilirizNe olursa olsun Ali Koç'un gitmesini isterim ben. Bütün hakemleri satın almış bütün sistemi satın almış ki bu sene olamazsa seneye şampiyon olur.
Aynen öyle. 63 senelik rekor kırdık ona rağmen lig kopmadı.ya biz bu sene bu kadar puan toplamasaydık,her sene bu kadar iyi olamayabiliriz
sadece hakem olayı değil mesele satın almış almamış bilemem, şu bir gerçek ki biz hariç fbnin rakibi olmazdı biz olmasaydık onu demek istiyorum,anadolu takımları da zayıfladı büyüklerden puan alması zorlaştı vbAynen öyle. 63 senelik rekor kırdık ona rağmen lig kopmadı.
Tebrik ederim kardeş en malın iyisinden anliyormussunBu Redondo'yu öven mesajım duruyor bu sayfada. Dün övmüştüm. Malmış.
olmayan paralarını akıtmaya devam etsinler, borçları dağ olmuş zaten. ülkedeki borcu en yüksek kulüp bunlarForumlarında ciddi ciddi Nagelsmann ı getirebileceklerini düşünüyolar. Kariyerinin sonundaki Jesusa kamyonla para döküp zor getirdiniz. Kafayı sıyırdılar iyice, parayla her şeyin hallolacağını sanıyolar.
çok dayaklık bir çocuk teke tek gelse keşke