Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.315
- 15.949
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihi fark filan atmayalim Ali koc filan gider ugrasir dururuz normal yenelimEger Fb macina sampiyon sekilde gidersek tarihi fark atacagimizi dusunuyorum. Baski olmadan keyifle saplariz. Sezon boyunca yaptiklari onca kahpelige yine sahada cevabi yapistiririz.
Valla sayın renktasim benim şahsen işime gelir. Belki 6-0 in rövanşı olur son kalelerinide zapt etmiş oluruz ama maça cikmama utancı çok daha kötüSayın vekilim burada aylardır yazdığımız gerçekleşecek gibi galiba.
Şampiyonluğu garantilersek bu ezikler sözde protesto edip arenadaki derbiye çıkmamayı planlıyorlar.
Adamların yerinde hiç olmak istemezdim ya.fener'i deplasmanda yendiğimiz sezonlarda hiç şampiyon olamıyoduk. o maça şampiyon çıkarsak içlerinedn geçeriz heralde
Dayak yemek istiyorlarsa yapsınlar. Ordan nasıl çıkacaklar sonra. Guzel senaryo yazmışPaylaşmayayım paylaşmayayım dedim ama geçen hafta sonunun stresinizi boşaltmanız için şuraya şu herifi bırakayım, adını da siz koyun. Ruh hastası, çürük zihniyetli herif.
Ekli dosyayı görüntüle 201646
Oraya üye olan bir gsc neferi gerekeni yapıp banini yiyip gelsin. Gsc de krallar gibi karşılanacaktır. Bu arada o lafı eden yozgatlidan çıksın dedikleriPaylaşmayayım paylaşmayayım dedim ama geçen hafta sonunun stresinizi boşaltmanız için şuraya şu herifi bırakayım, adını da siz koyun. Ruh hastası, çürük zihniyetli herif.
Ekli dosyayı görüntüle 201646
0-0 biter yada 1-1 boyle maclarda tecavuz etmesini bilemiyoruz malesefo değilde düşünsene çıkmasan rezil olacaksın ceza yiyeceksin. Çıksan fark yeme ihtimalin var.. offf kötü beee
Kafa rahat olursa bence baya farklı bir maç izleyebiliriz0-0 biter yada 1-1 boyle maclarda tecavuz etmesini bilemiyoruz malesef
Mazeret sunmadan maça çıkmayan takım küme düşürülüyor diye biliyorum
Ayrıca büyük rezalet olur kendileri adına. Besteler düzenlenir onlarca yıl unutulmaz