- 23 Ocak 2019
- 22.173
- 28.650
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlarin hangi maçinda penaltilarini vermediler, golleri iptal edildi VE karsi takima penalti verildide, konusuyor? Adamlarin 20 penaltisindan en az 15 tartisilir yada yanlis karar. Normal insan degil bunlar.Bu eleman gerçek bir klinik vaka. Sosyal hayatında nasıl bir insan acaba, çok merak ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 201705
Aynen dediği gibi olmuş. Penaltı verilmedi, gol iptal edildi. İstanbulspor ceza alanına girebilseydi alyeyhte penaltı da verilirdi.Bu eleman gerçek bir klinik vaka. Sosyal hayatında nasıl bir insan acaba, çok merak ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 201705
Müthis yav
Abdülkerim durmaz fanatik fenerlidir ama adamdır. Iki oyuncu hakkında yanlış yorum yaptı diye adama futbol konuşmayı yasaklayacaksak ne medyada ne sözlükte adam kalır futbol konuşacak...Bu adam da futboldan para kazaniyor.
Sözün bittigi yerdeyiz
Abdullerim Durmaz: Ben ne alaka...Abdülkerim durmaz fanatik fenerlidir ama adamdır. Iki oyuncu hakkında yanlış yorum yaptı diye adama futbol konuşmayı yasaklayacaksak ne medyada ne sözlükte adam kalır futbol konuşacak...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkerim durmaz nerden cikti?Abdülkerim durmaz fanatik fenerlidir ama adamdır. Iki oyuncu hakkında yanlış yorum yaptı diye adama futbol konuşmayı yasaklayacaksak ne medyada ne sözlükte adam kalır futbol konuşacak...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi